We groeien hard met de blog en dat zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan. Ik ben de afgelopen weken met een paar  mama’s in gesprek geweest om uit te breiden. Een van deze moeders is Michelle. Zij is nog niet zo lang geleden moeder geworden van een prachtige dochter en gaat jullie ook de komende tijd van leuke content voorzien. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Michelle

Mijn naam is Michelle – net 26 jaar geworden – en ik ben geboren in Hasselt (Limburg) in België. Toen ik twee jaar oud was besloten mijn ouders het stadsleven achter hen te laten en te verhuizen naar een heel landelijke en rustige omgeving. Zo groeide ik samen met mijn zus, mama en papa en onze hond op in een zeer beschermende, maar superleuke omgeving! Toen ik ging studeren, wilde ik toch wel graag de wijde wereld verkennen en zo besliste ik om in Brussel – zoals jullie weten de hoofdstad van België en misschien wel de meest multiculturele stad in België – te studeren.

Nieuwe uitdaging

Als jullie me een beetje zouden kennen dan zouden jullie weten dat ik van nieuwe uitdagingen hou. Daarom ging ik via een Erasmusproject in Granada, Spanje, studeren. Op die manier leerde ik al snel de Spaanse taal en ook de levensstijl van de Spanjaarden kennen (hun motto: Carpe diem, het zijn echte levensgenieters!). Ik hou ervan om nieuwe talen te leren en ik vind het superleuk om nieuwe culturen op te snuiven. Daarom heb ik wellicht gekozen om taal- en letterkunde te studeren.

Brussel

Na mijn studententijd bleef ik samen met mijn vriend Wim – intussen al twee jaar mijn lieftallige hubby- in de grootstad Brussel wonen. We genoten met volle teugen van het bruisende stadsleven. Omdat we allebei zijn opgegroeid in een groene en rustige omgeving, waren we het er al snel over eens dat we onze kids ook een grote tuin wilden geven met frisse lucht, vogeltjes en eekhoorntjes die ons zouden omringen. Zo trad ik dus in de voetsporen van mijn ouders en zei ook ik het stadsleven vaarwel. Intussen zijn we in een voorbereidende fase van ons bouwproject, waarmee we hopelijk binnenkort van start kunnen gaan.

Momblogger?

Nu vragen jullie zich misschien wel af wat ik hier doe tussen de mommybloggers? Even dus naar de essentie van de zaak. Ik ben heel recent voor het eerst mama geworden (op 10 maart om precies te zijn) van een superschattig dochtertje, Cécile Marie Hélène. Onlinelifestylemagazine contacteerde mij voor een Q&A. Omdat het een groeiend magazine is en ze steeds op zoek zijn naar nieuwe mensen, vroeg Judith (de owner en founder van het online blad nvdr.) me of ik het niet zag zitten om het bloggersteam van mama’s te versterken. Zoals ik al eerder aangaf, hou ik van nieuwe uitdagingen en daarom ben ik met veel enthousiasme op haar aanbod ingegaan.

Michelle & Cécile

Schrijven

In het dagelijkse leven ben ik leerkracht en schrijven behoorde tijdens mijn studie al tot mijn dagelijkse bezigheden. In Spanje hield ik ook een blog bij om mijn avonturen op Erasmus te delen en dat vond ik super om te doen. Ik kijk er dus erg naar uit om opnieuw aan het bloggen te gaan!

Wat kunnen jullie verwachten?

Als kersverse nieuwe mama zal ik jullie minimum één keer in de maand meer vertellen over het leven met een kleine baby. Het staat jullie vrij om te reageren op mijn artikels. Dan hoor ik graag jullie tips en tricks, want het moederschap gaat vast en zeker gepaard met een heleboel vragen en onzekerheden. Een perfectionistische persoon als ik moet zich dan ook realiseren dat de perfecte mama niet bestaat en dat je vooral moet genieten van elk moment.

Shopaholic

Naast mijn liefde voor taal, cultuur en reizen ben ik ook absoluut een shopaholic. Voor mijn zwangerschap was ik al een fervente shopper. Ik geniet zowel van winkelen via webshops als in real life winkel in en winkel uit te gaan (als ik er de tijd voor heb, kan ik daar echt van genieten en maak ik graag een tussenstop in een leuke koffie- en wijnbar). Ik zal jullie dus zeker op de hoogte brengen wanneer ik leuke nieuwe spulletjes ontdek of nieuwe adresjes en webshops op mijn pad tegenkom.

Michelle, shopaholic

travel

Dierenliefhebber

Last but not least vermeld ik graag dat ik samen met mijn man een grote dierenliefhebber ben. Zo adopteerden wij – intussen bijna twee jaar geleden – Babette (a.k.a Babs), een superlief hondje uit Spanje. Vrienden van ons zetten zich in voor straathondjes en zoeken een goede thuis voor hen in België en Nederland. Het leven met een hond in huis en een baby verloopt tot nu toe supergoed. Daarover zal ik jullie later ook nog wat meer vertellen.

Babette, mijn superlieve hond

Hopelijk beleven jullie evenveel plezier aan het lezen van mijn artikels als ik aan het schrijven ervan.

Tot binnenkort!

Veel liefs,

Michelle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *