Het gaat goed met Onlinelifestylemagazine. We breiden nog verder uit. Ik wil jullie graag voorstellen aan onze nieuwe aanwinst: Mascha. Zij is moeder van drie kids en ontzettend enthousiast om ons team te komen versterken. Wat zijn we blij met haar!

Onze team wordt langzamerhand uitgebreid en dat is maar goed ook, want we groeien hard. We zijn dan ook ontzettend blij dat we Mascha mogen verwelkomen. Mascha stelt zich graag op haar beurt aan jullie voor.

Even voorstellen: Mascha

Mijn naam is Mascha, ik ben 37 jaar en ben de gelukkige mama van drie kinderen. Na twee dochters van 7 en 5 jaar kregen we, als kers op de taart, een zoontje van inmiddels 2. Een drukke boel dus, bij ons thuis. Alle drie hebben ze hun eigen ikje, streken en heerlijke schaterlach. Maar ook honderden kusjes en knuffels die ik elke dag van ze krijg. Genieten dus. Met een grote G. We wonen in de Bollenstreek en hebben het beste van alles binnen handbereik. Zin in het strand? Dan gaan we naar het strand. Liever naar de stad? Dan gaan we naar de stad. In het voorjaar geniet ik elke keer weer van de prachtige bollenvelden. Vooral van tulpen. I love it.Even voorstellen Mascha

Achtergrond

Ik heb 14 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Heerlijk al die kindjes en fijne collega’s om me heen. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden was ik actief in de Ondernemingsraad en heb daar veel geleerd. Het is nuttig om te zien hoe een organisatie van top tot teen in elkaar zit. Maar nu is het tijd voor nieuwe uitdagingen. Eentje daarvan heb ik gevonden in Onlinelifestylemagazine. Nadat ik de oproep voor nieuwe bloggers zag, heb ik niet getwijfeld en gereageerd. Na een leuk gesprek met Judith (we wonen dichtbij elkaar) besluit ik ervoor te gaan. Ik schrijf al een tijdje blogs, maar dit is andere koek. Super leuk natuurlijk, maar stiekem ook wel een beetje spannend om mezelf wat bloot te geven.

Feetjes

Ik ben creatief en ben begin dit jaar gestart met Feetjes. Feetjes maakt originele geboortecadeautjes voor kleine prinsjes en prinsesjes. Zo hebben we prachtige naamslingers en is de lijn uitgebreid met Feetjes zachte wolkjes en kroontjes. Fijne kussentjes voor in het bedje van je kleintje. Je vindt Feetjes op Facebook en Instagram. Op mijn website staan voornamelijk blogs. Die gaat op de schop en wordt omgetoverd tot webshop.
Ik heb een grote passie voor Frankrijk en de Franse taal. Niet voor niets heb ik ooit een zomer op een Franse camping gewerkt en hoewel ik echt wel heimwee had, heb ik die tijd niet willen missen. Elk jaar gaan we naar dat mooie land en langzaamaan beginnen onze meiden ook fan van La France te worden. Elke week heb ik Franse les en oh, wat is dat leuk!
Ik geniet van een avondje uiteten gaan. Goede wijn en goed gezelschap zijn dan wel de voorwaarden. Hardlopen doe ik ook, hoewel de frequentie best omhoog kan. Ah, zie ik daar een goed voornemen voor morgen?

Wat kunnen jullie van Mascha verwachten?

Voor Onlinelifestylemagazine zal ik aanvankelijk één keer per maand een blog schrijven. Ik zal je voornamelijk een kijkje in het leven van een mama geven. En die is echt niet altijd rooskleurig, maar toch wel heel bijzonder. Ook zal ik reviews gaan schrijven, van artikelen die we mogen testen.
 
Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn stukjes gaan lezen en natuurlijk regelmatig terugkomen op de site, om te zien waar Onlinelifestylemagazine mee bezig is. Voor nu wil ik je alvast iets meegeven. Doe iets waar je blij van wordt, dat is het enige dat telt.
Liefs,
Mascha

7 Comments on Even voorstellen: nieuwe blogger Mascha!

  1. Hoi Mascha,

    Welkom op Onlinelifestylemagazine.com. Ik volg je al een tijdje op Feetjes en weet zeker dat jouw verhalen prachtig zullen zijn. Het Genieten straalt ervan af. Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *