Vandaag is het weer tijd voor heel goed nieuws. Ik wil jullie namelijk voorstellen aan onze nieuwe aanwinst, Lonneke. Zij komt per direct ons team versterken. Deze leuke mama is samen met Erwin en heeft een zoontje Pim. Wellicht kan je haar nog herinneren van ‘Een kijkje in de kamer van Pim’? Zij stelt zich vandaag graag aan jullie voor.

Lonneke

Even voorstellen: nieuwe blogger Lonneke

Hoi! Mijn naam is Lonneke, ik ben 30 jaar en heb een geregistreerd partnerschap met Erwin. Samen hebben wij uiteraard de leukste zoon van de hele wereld, onze Pim van 1 jaar. Een vriendelijk, rustig en lief mannetje, waar we elke dag enorm van genieten.

Gezin Lonneke

Ik ben een sociaal persoon, ondernemend en een levensgenieter. Ik probeer uit elke dag wat te halen, ook al is het iets kleins. In mijn vrije tijd ga ik het liefst op pad met Erwin en Pim en drink ik graag een drankje met vriendinnen tot in de late uurtjes. Ook houd ik van fotografie, Griekenland, lekker eten, het strand, shoppen met mijn moeder en ik vind het heerlijk om lekker burgerlijk, samen met Erwin een serie te volgen op de bank 😉

Achtergrond

Wij wonen in de Achterhoek, vlakbij het bos en hebben vorig jaar een huis laten bouwen. Dat was super gaaf om te doen, maar ook hectisch aangezien ik zwanger was van Pim. Gelukkig was alles nét op tijd af, voordat de kleine man zich aankondigde.

Zoontje Lonneke

We hebben nog veel plannen met ons huis, wat ik overigens geen straf vind om te doen. De liefde voor interieur en styling is aangewakkerd tijdens de bouw. Ik word er vrolijk van om alle ruimtes te laten ‘leven’ en switch bijna wekelijks met accessoires.

Ik ben docent op het VO en geef daar met name les in het vmbo. Ja, pubers… geweldig om mee te werken! Eerlijk, eigenwijs, volop in ontwikkeling en op ontdekkingsreis naar zichzelf. Leuk dat ik daar een kleine bijdrage aan mag leveren!

Studie

Voordat ik als docent ging werken, studeerde ik in Enschede en Nijmegen en behaalde ik de diploma’s mwd, sph en de docentenopleiding pedagogiek. Tijdens mijn eerste jaar als docent heb ik daar de bevoegdheid ‘docent gezondheidszorg & welzijn’ bij behaald.
Ook heb ik 10 jaar een ‘bijbaantje’ gehad in een kledingzaak. Ik was hier niet weg te krijgen, ook al werkte ik al als docent. Heerlijk  om op de vrijdagavond en zaterdag mensen gelukkig te maken met nieuwe items. Halverwege mijn zwangerschap en dus midden in de bouw, ben ik daar toch maar mee gestopt. Verstandig, maar ik kan het nog steeds missen.

Wat kunnen jullie van Lonneke gaan verwachten?

Nu is het tijd voor wéér een nieuwe uitdaging. Na de blog die ik mocht schrijven over het kamertje van Pim (ook te vinden op deze site!) kreeg ik een leuk berichtje van Judith, met de vraag of ik wilde gaan bloggen voor Onlinelifestylemagazine. Super spannend, want het is nieuw voor me, maar ik besloot er voor te gaan! Wat je van mij kunt verwachten is minimaal 1 blog per maand, met name over de onderwerpen ‘mama, baby/kids, interior en travel’.  Ik wens jullie veel leesplezier!

Liefs, Lonneke

Vind je het leuk om de kamer van Pim terug te lezen? Je leest hem hier.

4 Comments on Even voorstellen: nieuwe blogger Lonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *