Dat wij blijven groeien is wellicht al opgevallen. Daarom is het weer de hoogste tijd om nog een uitbreiding van ons team te presenteren. Vol trots presenteer ik jullie onze nieuwe blogger Lisa. Lisa is een Interieur Architect in hart en nieren en bruist van energie, kennis en inspiratie. Zij zal 1 a 2 keer per maand een artikel voor ons gaan publiceren en wat zijn we blij met haar! Lisa stelt zichzelf hierbij graag aan jullie voor!

Even voorstellen: Lisa

Mijn naam is Lisa Voet, 28 jaar, moeder van Lily (2 jaar) en woon met mijn gezinnetje in Hoofddorp. Naast het zijn van moeder, partner (van Roy), baasje van Mick (hond) en Bullit (kat), huisvrouw en vriendin van vele, ben ik sinds een aantal jaar Interieur Architect.

Lisa

Een jaar geleden ben ik mijn eigen interieur bureau gestart genaamd AndereKant. Naast het geven van interieur advies, ontwerp en stijl ik ook volledige interieurs. Van het tekenwerk tot het uitvoeren, de juiste meubels en accessoires shoppen en afstylen, ik doe het allemaal.

De laatste trends

Door veel diverse beurzen te bezoeken, abonnee te zijn van alle grote interieurbladen en regelmatig groothandels af te gaan, ben ik altijd op de hoogte van de laatste interieur trends. Dus zowel voor de kamers van onze kleintjes maar ook voor een fijn interieur voor alle mama’s beschik ik altijd over voldoende inspiratie.

Ik heb het geluk om vanuit huis te werken en Lily de hele dag om mij heen heb rennen, vliegen en vaak ook hangen. Ik moet zeggen dat mijn huis er regelmatig uitziet als een opslag vol met dozen, er overal verdwaalde interieuraccessoires staan en het net lijkt alsof beland ben in een houtwerkplaats met alle gereedschappen en zaagsel. Ondanks al deze bijkomstigheden hou ik ontzettend veel van mijn baan en deel ik graag mijn ervaringen en ideeën met jullie.

Lisa is verslaafd aan?

SUSHI! Daar mag je mij ’s nachts voor wakker maken en dat terwijl ik erg gehecht ben aan mijn uurtjes slaap. Waar Roy en ik zeker 3 maal per maand in onze favoriete sushi tent te vinden waren, zijn wij sinds de komst van Lily gelukkig niet minder sushi gaan eten. Wel is het anders geworden. Want om te voorkomen dat er meer sushi op de grond beland (zonde!) dan in onze maagjes bestellen wij deze graag. Het is zelfs zo erg dat er bij onze bestelde portie (voor ons tweetjes) vaak voor 4 personen stokjes bij zitten, oeps!

Wat kunnen jullie van Lisa verwachten?

Met een frequentie van 1 a 2 keer per maand hou ik jullie op de hoogte van nieuwe interieur trends en voorzie ik jullie van diverse interieur tips. Ook zal ik meubels en accessoires selecteren passend bij diverse woonstijlen en last but not least… Ik geef jullie een kijkje in een aantal leuke projecten waar ik mee bezig ben of afgerond heb. Tot snel!

Liefs, Lisa

Wil je op de hoogte blijven van Lisa’s AndereKant? Volg haar op Facebook en Instagram!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *