Goed nieuws! Want ik mag jullie weer voorstellen aan een nieuwe topper. Wellicht kunnen jullie Leonie nog herinneren van de Q&A met mom. Eerder werkte zij namelijk mee aan deze rubriek en nu mag ik het goede nieuws delen dat zij ons komt versterken. Leonie is trotse mama van Milan en dolgelukkig met Erik. Zij zal jullie gaan voorzien van de leukste content omtrent het moederschap en meer.

Maar eerst stelt zij zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: nieuwe blogger Leonie

Wat leuk dat ik mij aan jullie mag voorstellen als nieuwe blogger van Onlinelifestylemagazine! Mijn naam is Leonie, 28 jaar en getrouwd met Erik (30). In juli 2016 zijn wij voor het eerst papa en mama geworden van Milan. Hij is ondertussen alweer 10 maanden oud en een heel vrolijk en lief mannetje. Ik zorg fulltime voor Milan en wat kan ik van hem genieten!Borstvoeding voedingsketting

Kamertje van Milan

We wonen in een gezellige wijk in Ugchelen, bij Apeldoorn. Het huis hebben we zo’n 5 jaar geleden gekocht en helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Gelukkig heb ik een man die ontzettend handig is en dus ook het meeste zelf heeft gedaan. En ja, daar ben ik best trots op! Wat ik ook heel leuk vind is dat de meeste meubels op Milans kamertje zelf gemaakt zijn door Erik, zoals het ledikant, de commode en kast, het pronkrek en de lamp. Het kamertje van Milan is daardoor origineel, bijzonder en persoonlijk.

De Veluwe

Met als het ware de Veluwe in onze achtertuin, wonen we in de buurt van mooie bossen en heidevelden. Het is een prachtige wandel- en fietsomgeving en wat ben ik blij dat ik vorig jaar een nieuwe elektrische fiets heb aangeschaft. Ik kan niet wachten om samen met Erik en Milan voorop de fiets in deze mooie omgeving te gaan fietsen. De Apenheul is voor ons op fietsafstand en dus konden we het ook dit jaar niet laten om weer een seizoenskaart te kopen. We zijn al een keer samen met Milan aapjes wezen kijken. Hij keek zijn ogen uit en was totaal niet bang voor de doodshoofdaapjes die om hem heem over de kinderwagen liepen. Hier zullen we ongetwijfeld geregeld te vinden zijn!

Dagelijkse bezigheden

Naast dat ik fulltime voor Milan zorg, vind ik het gezellig om samen met familie en vrienden te zijn. Samen eten, wat drinken, eropuitgaan en vooral veel kletsen. Ik speel handbal en samen met Milan doen we babyzwemmen. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Lekker fröbelen, DIY-en, haken en sinds kort mijn nieuwe grote hobby naaien. Ik kan tijden rondstruinen in een stoffenwinkel, misschien komt dat ook wel omdat ik moeilijk een keuze kan maken tussen alle leuke stofjes, maar vooral ook omdat er allemaal ideeën door mijn hoofd schieten. Voor Milan heb ik nu al meerdere broekjes gemaakt. Het zijn simpele patronen, maar de modellen vind ik zo leuk! Nu de zomer eraan komt, wil ik graag korte broekjes gaan maken. Er liggen al wat stofjes te wachten. Nu nog eens ergens de tijd vandaan zien te halen. En daarom vind ik het ook zo leuk om mee te doen aan swaps, zoals de #babyswapnl. Dan heb ik weer even een stok achter de deur om creabea aan de slag te gaan. En natuurlijk is het ook gewoon ontzettend leuk om een ander blij te maken met een leuk samengesteld en mooi ingepakte swap!

Blogger

Zoals jullie hebben kunnen lezen, heb ik ondertussen meerdere (eervolle) titels gekregen, waaronder ‘vrouw’, ‘mama’, en ‘vriendin’, maar nu mag ik me dus ook ‘blogger’ noemen. Ik vind het een eer om aan te mogen sluiten bij deze enthousiaste groep bloggers van Onlinelifestylemagazine! Ontzettend spannend ook, want bloggen heb ik nog nooit eerder gedaan. Maar ik heb er onwijs veel zin in! Ik zal in ieder geval heel hard mijn best doen om maandelijks een leuk en interessant stuk te schrijven over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ik hoop dat ik jullie kan gaan boeien met mijn blogs en ben dan ook zeer benieuwd naar jullie reacties en tips!

Liefs, Leonie

 

Meer lezen over Leonie? Dat kan hier in de Q&A.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *