Onlinelifestylemagazine groeit snel en wil jullie net als afgelopen week graag voorstellen aan één van onze nieuwe toppers, Janneke. Deze leuke Rotterdamse moeder is trotse moeder van Mayson en zwanger van haar tweede kindje. Wij zijn hartstikke blij met haar!Naast Joyce, Jacolien, Mascha en Annerie hebben we er nog een nieuwe topper bij. Enthousiaste Janneke stelt zich graag aan je voor.

Janneke stelt zich graag voor

Mijn naam is Janneke, 31 jaar en trotse mama van Mayson. In April verwachten we ons tweede zoontje! Wat een cadeau! Al bijna 5 jaar ben ik gelukkig samen met de papa van Mayson en wonen wij met zijn allen samen inclusief onze lieve chihuahua Sjors in het bruisende Rotterdam. JannekeIk heb het geluk iedere dag van Mayson te kunnen genieten als full time mama. Van mening ben ik dat het meest zwaarst is maar het meest bijzondere. Voorheen heb ik altijd in de mode gewerkt, inkoop productie kant. In de herstel periode leerde ik Remie kennen en kregen wij Mayson. Ik ben ervan overtuigd dat dingen gebeuren met een reden! Zoals ook dit mooie geluk.jannekeWij zijn gek op nieuwe -bestaande hotspots te ontdekken. Gelukkig genoeg te doen in Rotterdam en is Mayson net zo ondernemend als zijn mama! 

Wat kunnen jullie van Janneke verwachten op de blog?

Ik zal hier dan ook om de week over schrijven, als ook over de dagelijkse dingen en strubbelingen. Mijn doel is zo eerlijk mogelijk te zijn want zoals waarschijnlijk herkenbaar voor veel mama’s is alles niet altijd even rooskleurig. 

Ook zullen jullie mij kunnen volgen hoe het is als mama van een temperamentvolle peuter en zwanger te zijn. Niet altijd de perfecte combi maar o wat maken die knuffels en kusjes en nieuwe woordjes een hoop goed! 

Ik heb onwijs veel zin om voor onlinelifestylemagazine te gaan bloggen en jullie te inspireren en eventueel alle vragen te beantwoorden. Maar wat is het spannend om voor het eerst te gaan bloggen, het zit al zo lang in mijn hoofd. janneke

Ik wens jullie dan ook heel veel plezier met lezen! 

Tot heel snel! 

Liefs Janneke

2 Comments on Even voorstellen: nieuwe blogger Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *