Het gaat goed met Onlinelifestylemagazine. Achter de schermen ben ik druk in gesprek geweest met een aantal leuke mama’s om ons team te komen versterken. Vandaag presenteer ik jullie onze eerste aanwinst: Helene. Helene is afgelopen jaar trotse moeder geworden en stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Helene

Ik ben Hélène van Vegchel – Troubleyn, 28 jaar en 7,5 jaar samen met Martijn. Op 23 augustus 2014 zijn wij getrouwd en op 18 november 2016 beleefde wij het mooiste moment uit ons leven, de geboorte van onze kleine Charlotte.HeleneIn het dagelijkse leven ben ik op mijn werk voornamelijk bezig met het aanpakken van overgewicht bij het jonge kind. De doelstelling die ik met dit werk wil bereiken is dat ieder kind kan opgroeien in een omgeving waarin de gezonde keuze de normale keuze wordt. Met mijn achtergrond als diëtiste en mijn passie voor gezond en lekker eten zit ik hier wel op mijn plek.

Naast mijn passie voor eten, hou ik er ook van om creatief bezig te zijn, wel met wisselend resultaat. Zo heb ik in het afgelopen jaar al een poging tot haken en het maken van kleding ondernomen, het een al wat succesvoller als het andere. Verder vind ik het leuk om mijn huis te decoreren naar gelang de seizoenen, en probeer ik daarin ook heel wat experimentjes uit.

Als nieuwbakken mama merk ik dat ik nog heel wat kan leren en toch ook al heel wat geleerd heb over het moederschap op ruim 4 maanden tijd. Mijn informatie heb ik veelal van vriendinnen, (schoon)zussen en uiteraard andere mamablogs.Helene

Wat kunnen jullie van Helene verwachten?

De komende tijd mogen jullie erg uiteenlopende blogs van mij verwachten. Ik wil jullie graag tips geven over gezond, simpel en snel koken tijdens de werkweek, weekmenu’s ter inspiratie delen. Daarnaast ook leuke DIY tips voor in huis. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Heel veel liefs

Hélène

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *