Het gaat goed met Onlinelifestylemagazine. Achter de schermen heb ik heel hard gewerkt om een goed team samen te stellen. Vandaag kan ik wederom goed nieuws delen, want ik mag jullie voorstellen aan onze nieuwe aanwinst Edith. Deze leuke 30-jarige mama is alweer 7,5 jaar samen met haar partner en trotse moeder van 2 kids. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Edith

Mijn naam is Edith. Ik ben 30 jaar, maar zeer binnenkort jarig! Alweer 7,5 jaar samen met Hans en moeder van Sem (juni ’12) en Merel (juni ’15). Wij wonen in een vrij groot dorp in de buurt van Breda. We hebben net ons eerste huis samen verkocht en gaan nu een nieuwbouwtraject in. Gelukkig kunnen we ons ‘eigen’ huis nu zolang huren, dus hebben we niet twee keer verhuisstress.

Edith

Dagelijkse leven

In het dagelijks leven ben ik huismama. Tijdens de zwangerschap van Sem kwam ik thuis te zitten en we besloten dat voorlopig zo te laten. In 2013 ben ik een bedrijfje gestart, waarmee ik voornamelijk zelfgemaakte hebbedingen verkoop. Na vijf jaar thuis, bij de kinderen, begint het wel weer een beetje te kriebelen om buiten huis te gaan werken. Voor nu laat ik het nog even zo, maar misschien denk ik daar na de zomer wel heel anders over.
Sem gaat inmiddels 4 dagen in de week naar school en om mijn handen toch af en toe vrij te hebben, gaat Merel 1 dag in de week naar mijn schoonouders.

Passie

Er zijn een hoop dingen waar ik graag mee bezig ben.
Al vanaf jongs af aan ben ik een boekenworm (in 2016 las ik bijvoorbeeld 30 boeken).
Een andere passie is volleybal. Deze sport speel ik al 24 jaar met alle liefde en plezier. Wat eigenlijk best bijzonder is, met mijn lengte van 1,57m. Verder hou ik enorm van eten koken en gezelligheid. Daar komt mijn Indische roots een beetje om de hoek kijken, denk ik.
Ook ben ik enorm verslaafd aan social media. Denk aan lekker rond neuzen op Instagram, Pinterest, etc.
En, last but not least, gaan wij er erg graag op uit. Meestal lekker met z’n viertjes, maar zeker ook wel eens met z’n tweeën of een uitje met vrienden.

Wat kunnen jullie van Edith verwachten?

Mijn antwoord daar op is: de meest uiteenlopende blogs. Ik geef jullie graag een kijkje in het leven van een huismama. Ook ga ik jullie op de hoogte houden over ons nieuwbouw-traject. En natuurlijk deel ik graag onze avonturen tijdens onze er-op-uit momenten.

Lieve groet,
Edith

Edith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *