We zijn behoorlijk ambitieus en groeien hard. Zoals ik al in eerdere artikelen heb gemeld, ben ik druk in gesprek geweest met een aantal leuke mama’s. Eén daarvan is Danny. Zij is een ambitieuze mama en komt dolgraag ons team versterken. Het mooie aan haar vind ik onder andere dat zij enorm gedreven, ambitieus en erg enthousiast is om ons team te komen versterken. Zij stelt zich graag aan jullie voor.Danny

Even voorstellen: Danny

Ik ben Danny en getrouwd met Patrick. Wij hebben twee kinderen van 1 en 5 jaar. Ons credo is work hard & relax hard. We zijn ambitieus, ik werk nu 5 jaar als ondernemer. Soms veel en soms weinig uren per week.  Als ondernemer ben ik gestart, omdat ik een uitdagende baan wilde, maar ook flexibel wilde zijn voor mijn dochter. En dat is gelukt! Wij houden van uiteten gaan met vrienden en reizen. De dag starten met een schaterlach van mijn zoon en een knuffel van mijn dochter, is voor mij de beste start die ik maar kan wensen. Hen gelukkig zien en zelfverzekerd laten opgroeien, met een stevige basis in henzelf, is mijn grootste doel en plezier in mijn leven.Danny

Wat kunnen jullie van Danny verwachten?

Ik zal één keer per maand een blog schrijven over bijvoorbeeld de combinatie van werken en kinderen, het organiseren van een kinderfeestje, op vakantie met twee kinderen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!Danny

Lees hier de voorstelstukjes van onze andere nieuwe bloggers: Dilva, Michelle

1 Comment on Even voorstellen: nieuwe blogger Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *