Het gaat goed met Onlinelifestylemagazine. Na mij oproep voor gastbloggers ben ik overweldigd met positieve reacties en interesses. Eén van de reacties die er met kop en schouder boven uit stak was Annerie. Ik ben dan ook apetrots dat zij ons team komt versterken. Annerie stelt zich graag op haar beurt aan jullie voor.

Even voorstellen: Annerie

Ik ben Annerie Bredewold-Moraal. 31 jaar jong en al 12 jaar gelukkig met mijn kerel. Samen hebben we een pittige peuter Ella en in februari verwachten we een tweede, een jongen!

Met onze Jack Russel wonen we in het mooie Overijssel. Vier dagen in de week werk  ik als department manager bij het leukste fashion bedrijf van Nederland. Daarnaast doe ik graag op pad met familie en vrienden. Thuis ben ik altijd druk met ons interieur. Ik verzin regelmatig nieuwe projectjes in huis (tot grote ergernis van de man) en kan uren zitten neuzen op Pinterest en Instagram.

Sinds een half jaartje blog ik over mijn driftige passie voor interieur en mijn driftige maar o zo grappige peuter en de combi van die twee die niet altijd even handig is. Ik denk dat de verhalen die ik schrijf voor heel veel moeders herkenbaar zijn!Nieuwe blogger Annerie

Wat kunnen jullie van Annerie verwachten?

Maandelijks laat ik jullie een kijkje nemen in het leven van een moeder met een peuter. En zal jullie op een eerlijke maar grappige manier laten zien hoe ik daar mee om ga. Ook vertel ik jullie graag over mijn projectjes in huis, en laat ik jullie zien wat op dat moment de trends zijn. Maar natuurlijk beantwoord ik ook jullie vragen en zal ik reviews schrijven van producten die ik mag gaan testen.

Kortom, ik heb er enorm veel zin in!

 

Meer weten en benieuwd naar mijn blog? Hier zijn de links:

Instagram: driftig_

Blog: http://www.annevsella.simplesite.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *