Vandaag leuk nieuws op de blog! Ik mag jullie namelijk trots voorstellen aan onze nieuwe aanwinst, Anne. Onlinelifestylemagazine blijft namelijk groeien en dat vraagt om uitbreiding. Met haar expertise is zij een mooie aanvulling op het bestaande team. 

Even voorstellen: Nieuwe blogger Anne

Nieuwe blogger AnneMijn naam is Anne Pauw en ik werk als Kinderfysiotherapeut in een vrijgevestigde praktijk het Oosten van Nederland. Hier werk ik met veel plezier met kinderen van nul tot achttien jaar met zeer uiteenlopende klachten. De grootste groep zijn kinderen met problemen met de motorische ontwikkeling. Dit is dan ook waar ik me in mijn blog op Onlinelifestylemagazine mee bezig ga houden. Wat is motoriek, hoe kunnen we het stimuleren en hoe kun je als ouder voorkomen dat je kindje achter gaat lopen ten opzichte van leeftijdsgenoten. Dit zal gaan van de ontwikkeling van baby’s tot volledig motorische ontwikkeld individu. Veel plezier met lezen!

Mocht je specifieke vragen hebben of een leuk onderwerp graag teruglezen op de blog (met betrekking tot kinderfysiotherapie? Schroom dan niet en neem contact op via info@onlinelifestylemagazine.com of de contactpagina.

Liefs Anne

p.s. wil je meer lezen? Sinds kort heb ik ook mijn eigen blog. Neem gerust een kijkje op annepauw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *