Het bloggersteam van Onlinelifestylemagazine wordt groter en groter, vandaag mag ik jullie voorstellen aan Kirsten. Zij is een ‘mommy to be’ en op dit moment bezig met haar laatste loodjes van haar zwangerschap. Naast het feit dat ze erg gelukkig wordt van het idee dat er een kleintje op komst is, wordt ze ook erg gelukkig van voeding! Vooral van gezonde voeding, met hier en daar een ‘guilty pleasure’ natuurlijk ;). Zij stelt zich vandaag met trots aan jullie voor, lees je mee?

Even voorstellen: nieuwe blogger Kirsten

Mijn naam is Kirsten Landstra en ik ben de enige van onze bloggers zonder spruit die door de huiskamer rondrent. ‘Maar dit is toch een site voor mama’s’ hoor ik u denken? En dat klopt natuurlijk ook! Nee mijn spruit zit nog veilig in mijn buik en vaak voelt het alsof hij of zij daar ook rondrent. (Lees gekneusde ribben en geplette organen). Ik ben dus een ‘mommy to be’ en oh oh oh wat vinden ik en mijn vriend het spannend! Op het moment van schrijven ben ik precies 36 weken zwanger en verwachten wij ons kindje eind juni, voor degene die goed hebben opgelet, nee wij weten inderdaad het geslacht niet! To be continued ;).Nieuwe blogger Kirsten

Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend Niels in Haarlem. Wij zijn nu 7 jaar samen and still going strong! Alweer 10 jaar, ben ik werkzaam als verpleegkundige in het Spaarne Gasthuis. Een aantal jaar geleden werd ik zelf ziek en gediagnosticeerd met een auto immuunziekte. Daardoor heb ik twee jaar lang veel medicatie moeten slikken. Gelukkig gaat het nu weer stukken beter! Door deze ervaring begon ik te beseffen wat voeding eigenlijk met je lichaam doet. Dat was namelijk het enige waar ik in die tijd invloed op kon uit oefenen. ‘Wat stop ik eigenlijk in mijn mond?’ ‘En heeft mijn lichaam daar wat aan?’ ‘En wat is nou eigenlijk ‘gezonde’ voeding?’

Cursus Levensstijl methode

Ik ben me toen gaan verdiepen in deze materie. Ik heb mij aangemeld voor de cursus ‘de levensstijl methode’ van Asja Tsachigova, van haar heb ik heel veel geleerd. Vooral nu er een kindje op komst is denk ik veel na over wat ik hem of haar straks wel of niet wil laten eten?Misschien ben je er van op de hoogte dat er in voedingsland heel veel informatie te vinden is en heb je soms het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Want ‘de voeding expert goeroes’ ontpoppen zich razendsnel. Ik wil mijzelf niet scharen onder de voedingsexperts. Echter vanwege mijn interesse, enthousiasme en honger naar informatie, kan ik jullie er wel veel over vertellen!

4 Comments on Even voorstellen: Nieuwe blogger Kirsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *