Zoals ik al eerder aangaf ben ik achter de schermen druk in gesprek geweest met een paar leuke mama´s om ons team uit te breiden. We hebben immers veel ambitie en groeien hard. Vandaag heb ik wederom goed nieuws voor jullie en onze nieuwe aanwinst te delen: Joene. Joene is 30 jaar en moeder van twee kids. Zij geniet volop van het moederschap en is ook nog eens gezegend met een man die heerlijk kan koken. Joene stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Joene

Hi! Ik ben Joene, 30 jaar en woon samen met Wesley, dochter Yuna van 3 jaar en zoon Otis van 1 jaar in Nieuwkoop, een dorpje vlakbij Alphen aan den Rijn. Wij hebben hier begin 2016 een huis gekocht. Een heerlijk huis en in de buurt van mijn familie. Het ligt centraal en is voor ons beide woon-werk verkeer goed te doen. Ideaal dus!

In het dagelijkse leven werk ik 30 uur als management assistente bij een investeringsmaatschappij. Een drukke, maar superleuke baan! Ik ben dus 1,5 dag met mijn kindjes thuis. Mijn vriend, (of eigenlijk man want we hebben een geregisteerd partnerschap en ik draag naast mijn eigen achternaam ook zijn naam, maar man zit er gewoon nog niet helemaal in haha), is 2 dagen in de week thuis met de kids. Ja een soort van omgekeerde wereld bij ons thuis, want naast dat hij wat minder werkt is hij ook de kok in huis. Say what? Ja ik meen het echt, wat een heerlijkheid zo’n man (om over het eten nog niet te spreken)!

Joene

Yuna en Otis en de verslaving van mama..

Sinds de geboorte van Yuna ben ik verslaafd geraakt aan alles wat met kidsfashion te maken heeft. Ik ben actief op Instagram en vind het heel leuk om te shoppen voor outfitjes voor Yuna en Otis. Superleuk dus dat ik nu naast een dochter, ook een zoon heb! Iets minder voor de portemonnee, maar hey ze zien er wel altijd leuk uit!

Hieronder zie je Yuna in een oversized colbert van Gray Label, kleur Blush, T-shirt dot van MINGO en sjaaltje van Zreefer. Otis draagt een stoer jasje van MIOANDCO met een button van CarlijnQ.

Wat kunnen jullie van Joene verwachten?

Middels deze blog wil ik jullie maandelijks een kijkje geven in de kledingkast van 1 of beide kindjes, deel ik leuke webshops en uiteraard leuke foto’s met stylinginspiratie en tips! Uiteraard geef ik jullie ook een kijkje in ons leven en deel ik leuke momenten graag met andere mama’s. Ik heb er zin in! X Joene

Naast de leuke content die zij gaat maken voor Onlinelifestylemagazine heeft zij ook een toffe instagrampagina die zeker de moeite waard is om te volgen. Deze vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *