Bij onlinelifestylemagazine streven we naar zo veel mogelijk leuke en gevarieerde onderwerpen. Daarom stellen we jullie voor aan onze nieuwe blogger Igna.
Igna is een jonge Belgische mama, die zich onder andere bezig houdt met beauty en leuke ‘mama dingen’. Zij gaat voor ons 1 x per maand een leuke blog over deze onderwerpen schrijven. Maar zij stelt zich graag eerst even voor.

Even voorstellen: Igna

Ik ben Igna, 25 jaar en sinds een jaar gelukkig getrouwd met mijn Jo. Toen we trouwden was ik 34 weken zwanger en op 21 mei 2016 is onze prachtige dochter -Fiene- geboren. Ze is echt een schatje en een super flinke meid!
We wonen in een gezellig appartement in Bilzen (België), maar we zijn stilletjes aan op zoek naar een huisje in de buurt. Wat meer plaats en een leuke tuin waar Fiene fijn kan spelen en er plaats is voor een broertje of zusje in de toekomst.. Maar nu genieten we nog volop met ons 3tjes. Heerlijke wandelingen maken, terrasjes doen, winkeltjes bezoeken enzovoort.. Kort gezegd, genieten van elkaar en van het heerlijke gevoel wat mama zijn met zich mee brengt. Ik ben ook nog fiere meter van Nand (5jaar) en tantie van Vinz (9jaar), Ruben (7jaar), Ine (4jaar), Dite (15maand). Dol op kindjes dus.. 🙂

voorstellen: Igna

 Achtergrond

Ik werk al enkele jaren als apotheekassistent en volgde ook nog een opleiding schoonheidsverzorging. In mijn vrije tijd zit ik in een toneelgroep en vind ik het heerlijk om met deze leuke groep op te treden. Sinds de geboorte van Fiene heb ik me wel even wat meer achter de schermen bezig gehouden omdat dit minder tijd in beslag nam. Want met zo´n klein meisje erbij en een full time job is het soms even zoeken naar voldoende tijd om alles te combineren. Toch offer ik graag nog tijd op voor onlinelifestylemagazine. En ik ben dan ook razend enthousiast om dit leuke team te komen versterken.

Wat kunnen jullie van Ignaverwachten?

Ik ga jullie voorzien van leuke content over verschillende onderwerpen die me bezig houden, zoals over beauty (huidverzorging en make-up). Maar zonder al te moeilijke handelingen en peperdure producten. Nee, gewoon beautyadvies, aangepast aan het (drukke) leven als mama, met leuke tips & tricks. Ik heb er heel veel zin in!

Veel liefs
Igna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *