De blog blijft groeien en daarom is versterking meer dan welkom. Ik kan jullie dan ook vol trots meedelen dat ik een nieuwe foodblogger heb gevonden, Maxime. Naast haar grote liefde voor gezonde voeding is zij leerkracht Nederlands en woonachtig in de mooie stad Antwerpen. 

Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Foodblogger Maxime

Mijn naam is Maxime, ik ben 24 jaar oud, afkomstig uit Limburg (België) en woonachtig in de bruisende stad Antwerpen. Ik heb recent vaarwel gezegd tegen het studentenleven en sta sinds september voor de klas als leerkracht Nederlands in een Antwerpse school. Naast mijn job als leerkracht zal ik vanaf nu voor Onlinelifestylemagazine enkele artikels publiceren als foodblogger. Ik voel me zeer vereerd dat ik mij mag vervoegen bij dit fantastische team bloggers!

Mommyblogger?

In tegenstelling tot andere bloggers voor Onlinelifestylemagazine ben ikzelf geen mama. Nu hoor ik je al denken, waarom zal je dan artikels publiceren op een blog voor mama’s (in spe)? Wel, via mijn zus Michelle ben ik op deze blog terechtgekomen. Ja hoor, ik ben de kleine zus van mommyblogger Michelle en de zéér trotse tante van de kleine Cécile! Mijn artikels zullen dus ook zeker gericht zijn op kindjes.

Tante van kleine Cécile

Quality time

Eerst nog een woordje uitleg over mezelf! Naast mijn job hou ik enorm veel van gezelligheid en veel mensen rondom mij heen. Daarom maak ik zeer graag tijd voor familiebezoekjes, gezellige avonden met vrienden, terrasjes doen, shoppen, een stap in de wereld zetten, enzovoort. Quality time met mijn vriendje neemt ook een grote plaats in in dat rijtje. Bovendien ben ik zeer actief op social media. Instagram, Snapchat, Facebook, Pinterest … noem maar op! Ik besteed overigens erg veel tijd in de sportschool en in de keuken, maar daarover later meer!

Qtime

 

Foodblogger: fit, food & fun!

Voor Onlinelifestylemagazine schrijf ik hoofdzakelijk als foodblogger. Ik draag een healthy lifestyle hoog in het vaandel en ben daarom elke dag bewust bezig met gezonde voeding en sporten. Hoewel ik nogal een bezige bij ben, probeer ik toch steeds tijd vrij te maken voor mijn dagelijkse portie beweging, want daardoor voel je je nu eenmaal veel fitter. Dat vind ik een heerlijke vorm van ontspanning en daarom sport ik zo’n 4 à 6 keer per week.

Gezonde voeding hoort natuurlijk bij een fitte levensstijl. Ik hou enorm veel van koken en daardoor probeer ik regelmatig nieuwe recepten uit. Wat ik klaarmaak, deel ik dikwijls op social media om anderen te inspireren en te motiveren. Zo krijg ik regelmatig de vraag om het recept van mijn gerechten door te sturen. De leuke reacties op mijn berichten en foto’s stimuleren mijzelf op die manier dan weer om gepassioneerd bezig te zijn met koken. Hier zal ik dus ook zeer graag mijn recepten delen. Natuurlijk zondig ik af en toe wel eens en daarom zal ik ook receptjes van lekker comfort food delen.

Foodblogger   Foodblogger

Naast de ‘gewone’ recepten zal ik mij uiteraard ook richten op gezonde, makkelijke en creatieve recepten die je samen met je kindjes kan klaarmaken. Zoals eerder gezegd heb ik net zoals mama’s een druk leven en bijgevolg plan ik op voorhand al mijn bezigheden om alles te kunnen combineren. Met een full-time job – als beginnende leerkracht ben je nooit klaar met werken – is het namelijk niet zo gemakkelijk om bijna elke dag naar de sportschool te gaan en daarna nog bewust en voedzaam te koken. Daarom zal ik ook handige tips en tricks delen die aangepast zijn aan een druk leven.

Tot slot…

Ik kijk er enorm naar uit om te bloggen voor Onlinelifestylemagazine en wens jullie alvast veel leesplezier! Hopelijk weet ik ook jullie te inspireren en te motiveren. Als er nog vragen zijn, shoot!

Tot snel!

Veel liefs,

Maxime

Voor een dagelijkse kijk in mijn gerechten, check Instagram: fitfoodiemaxime

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *