We zijn behoorlijk ambitieus en groeien hard. Hierbij is het hard nodig om ons te team uit te breiden met leuke, enthousiaste mama´s. Dilva kwam ik tegen via social media en was direct fan van haar. Ik was dan ook dolblij dat zij ons team wilde komen versterken. Dilva stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Dilva

Mijn naam is Dilva, ik ben 26 jaar oud en inmiddels al 2 jaar gelukkig getrouwd met Gido. Ik woon in de Rotterdamse wijk Kop van Zuid.

Twee jaar geleden ben ik moeder geworden van een lief en ondeugend meisje, Colbie. Daarnaast ben ik ook stiefmama van Gaia, een lief tienjarig meisje.Even voorstellen: Dilva

Naast het mama zijn, vind ik ook belangrijk om tijd voor mijzelf te maken. Dat doe ik onder andere met sporten. Ik houd ervan om in beweging te zijn en daarom ren ik drie dagen in de week. Verder ga ik vaak met mijn man naar de film, want die wil ook wel zijn persoonlijk aandacht zonder dat er een kind tussen zit of ligt 😉

Het moederschap bevalt me heel goed, maar ik moet wel toegeven dat het soms niet altijd even makkelijk is. Laten we daar eerlijk over zijn… De slapeloze nachten! De poepluiers, de overbezorgdheid. Nou ja… dat is wat het moederschap interessanter maakt en een diepere laag geeft, denk ik. Het genieten van alle kleine dingen en het op een andere manier naar bepaalde dingen proberen te kijken. Daarnaast voel ik het veel meer bezorgd zijn dan voorheen.

Wat kunnen jullie van Dilva verwachten?

Ik zal hier een of twee per maand een artikel schrijven over wat mij als moeder bezighoudt. In het bijzonder over voeding ,want daar ligt mijn passie.

Ik kijk er naar uit om ervaringen te delen en jullie reacties te lezen.

Dilva

Een oude Afrikaanse gezegde luidt ‘It takes a village to raise a child’. Met een internet community komen we vast ook een heel eind!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *