We groeien hard met Onlinelifestylemagazine en daarom de hoogste tijd voor uitbreiding van ons team. Vol trots presenteer ik onze nieuwe blogger, Jacolien. Jacolien is een enthousiaste bezige bij en hierom een fantastische toevoeging voor ons bloggersteam. Wat zijn we blij met haar! Jacolien stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Mijn naam is Jacolien Remijn – van Dijke, 27 jaar oud, woonachtig op een boerderij samen met mijn man Ronnie, onze dochter Femm (Maaike Anna); welke op 13 april j.l. ter wereld is gekomen en onze trouwe hond Flip. Tot op heden maakt Femm het goed en zijn wij dolgelukkig met ‘our tiny miracle’.

Achtergrond van Jacolien

In het dagelijks leven ben ik HBO verpleegkundige op één van de drie chirurgische afdelingen binnen het Bravis Ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom.

Zoals ik eerder aangaf, zijn wij woonachtig op een boerderij. Mijn man werkt bij een loon- en landbouwmechanisatiebedrijf en zelf ben ik geboren en getogen op het loon- en landbouwbedrijf  van mijn ouders, waar wij tot januari 2015 woonachtig zijn geweest. Een echte boerendochter dus..

Inmiddels ben ik ook al ruim 10 jaar consulente van Oriflame Holdings B.V. Het betreft verzorgings- en gezondheidsproducten welke duurzaam, bio- en ecologisch verantwoord zijn en tevens dierproefvrij ! De producten zijn in diverse prijscategorieën verkrijgbaar, dus er is voor ieder wat wils.

Tot slot verrichte ik tot voor mijn zwangerschap in mijn ‘vrije tijd’ regelmatig modellenwerk. Zo was ik bijvoorbeeld Miss Oktober 2016 van de 5e editie van de boerinnenkalender. Momenteel staat het modellenwerk op een laag pitje, omdat ik mijn dochter naast mijn werkzaamheden in het ziekenhuis niet ook nog eens weg wil brengen naar de oppas, omdat mama  zo nodig model moet staan.. 😉

Opleiding Jacolien

Binnenkort start ik met de opleiding: ‘Trainer Hormoonfactor’, aan de Sonnevelt Academie te Driebergen. Hormonen zijn namelijk de basis van een gezond balans. Als hormonen uit balans raken kunnen er allerlei klachten optreden, zoals migraine, overgewicht, menstruatiepijn, overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen, huidproblemen, PMS… een kleine greep uit de vele klachten die door hormonen veroorzaakt kunnen worden. Het samenspel tussen hormonen en voeding is echter gecompliceerd en vergt een grondige kennis. Maar hierover later meer..

Verwachtingen

 Voor Onlinelifestylemagazine zal ik blogs, artikelen en reviews schrijven over onder andere;

  • voeding, de invloed hiervan i.c.m. tips en leuke, makkelijke, creatieve recepten,
  • nieuwe, hippe en (onbekendere) kledingmerken voor zowel kids, moms als moms to be,
  • nieuwe en hippe (onbekendere) merken voor kids, het uiterlijk en de invloed van het product op de motoriek en zintuigen van het kind,
  • styling en interieur,
  • mijn ervaringen over bezochte events gerelateerd aan Onlinelifestylemagazine.

Ik hoop dat jullie vanaf heden met plezier mijn blogs zullen lezen en dat ik jullie weet te inspireren. Schroom vooral niet om vragen te stellen !

Liefs,

Jacolien

Even voorstellen: Jacolien

Foto Credits: Ilse Vos Kinderfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *