Wow, wat een leuke reacties zijn er binnen gekomen op de sloffen. Dat kon ook haast niet anders want deze toppers zijn zo leuk en warm! Via deze post maak ik de winnaar bekend.

Winnaar sloffen

winnaarAllereerst iedereen bedankt voor het meedoen. Ik hoop met de winacties altijd zoveel mogelijk mensen te bereiken en iemand heel erg blij te maken. Nu er wekelijks een winactie online komt is dat natuurlijk fantastisch. Zoals je afgelopen week al in het artikel kon lezen heeft Bergstein recent de collectie uitgebreid met sloffen. En de primeur die ik noemde was dat de sloffen ook in volwassen maten verkrijgbaar zijn. De prijzen van de kindersloffen zijn €29,95 en in volwassen maat €39,95. En in allemaal verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is hier voor ieder wat wils. En dan nu eindelijk kan ik de winnaar bekend maken. Het heeft even geduurd om alle 238 deelnemers in de computer in te voeren. Vandaar iets later dan afgesproken. Gefeliciteerd Fenny Nadorp. Jij wint de sloffen voor je dochtertje en haar vader. Wil je met mij contact opnemen via info@onlinelifestylemagazine.com?sloffen

Niet gewonnen? Je koopt de sloffen hier.

>> LEES OOK: OOTD Girls

Maandag komt er een nieuwe winactie online met bioscoopkaartjes. Houd de blog en onze social media kanalen dus goed in de gaten. Fijn weekend allemaal!

Liefs, Judith

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code