Elodie Details is een prachtig merk uit Zweden. Een merk om van te watertanden. Dit merk verkoopt prachtige buggy’s, mooie slabben, dekens en nog veel meer. Waarom ben ik zo’n fan? Omdat bij de gehele collectie letterlijk aan elk detail is gedacht.Linda Satterstrom, moeder van Elodie kwam zeven jaar geleden tot de ontdekking dat er niet zoveel leuke en trendy accessoires waren voor baby’s en is toen begonnen met eigen ontwerpen te maken. Inmiddels is Elodie Details uitgegroeid tot een bekend merk onder de moeders. De collecties bestaan uit mooie dekens, slabben, buggy’s, spenen, voetenzakken, tassen en nog veel meer. Ook voor het najaar is er recent een nieuwe collectie uitgebracht.

Collectie Elodie Details

Deze mooie zwarte luiertas is nu nog alleen te bestellen als pre-order. Media half september zal de nieuwe collectie worden geleverd. De fashionable en functioneel zijn de luiertassen van Elodie Details. Met het uiterlijk en feel van een modieuze handtas, zal deze tas overal mee naartoe gebracht gaan worden. elodie detailsJe kunt hem hier in Pre-order bestellen voor 269 euro. Hij is onder andere te koop in zwart en bruin.

Deze heerlijk zachte wiegdeken is ook een van mijn favorieten. De dekens zijn niet alleen zacht maar ook vochtabsorberend. Multifunctioneel voor in de wieg, kinderwagen of lekker om in gewikkeld worden en lekker knuffelen. elodie detailsDe afmeting is 70*100 cm en je koop hem hier voor 39,90.

En wat vind je van deze mooie voetenzak? Eindelijk een voetenzak waarmee je in stijl over straat kunt. Elodie detailsJe koop hem hier voor 139 euro.

Elodie Details heeft ook te leuke slabben in haar assortiment. Bijvoorbeeld deze leuk witte met roesjes op de schouders. Elodie detailsJe koopt ze hier voor 19,90.

Foto credits: Elodie details, Mevrouw Schaap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *