De feestmaand staat voor de deur en dat betekent dat er bij ons thuis weer lekker wordt geshopt. Samen met mijn oudste ben ik lekker de stad ingedoken, op zoek naar laarzen en een nieuwe jurk. Halverwege duiken we een koffietentje in voor cappuccino en een warme chocomel met slagroom. ‘Ladiesday’ noemen we dat. Daarom heb ik deze maand vijf supergave jurken voor stoere meiden op een rijtje gezet. Ik weet zeker dat jouw dame hier ook blij van wordt! Ga je mee shoppen?

Vijf supergave jurken

Jurk LavaLava

Ken je het merk LavaLava al? Dit mooie merk heeft een uitgebreide lijn voor stoere meiden. Mijn dochter heeft gekozen voor deze jurk en ze draagt hem graag. Vooral de schuinlopende zoom maakt deze jurk bijzonder. Leuk gecombineerd met een dikke maillot en stoere laarzen! Deze jurk is verkrijgbaar vanaf maat 116 en je shopt hem hier voor €44,95.Jurk

Ook deze jurk is van LavaLava en vind ik echt superleuk! Kijk dat gekleurde korte rokje eens, met daar overheen een lang zwart vest. Ook deze jurk is verkrijgbaar vanaf maat 116 en je shopt hem hier voor €54,95.

>> LEES OOK: Ultieme slaaptips mama’s

Jurk

Zwart-wit

Ik hou van zwart-wit en dan vooral als het streepjes zijn. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn meiden vind ik het helemaal leuk. Wat vind je van deze long dress van B.Nosy? Vanaf maat 122/128 loopt jouw dochter er ook mooi gestreept bij. Je shopt hem hier voor €39,95.

Jurk

Ook sterren zijn favoriet en dan vooral in deze tijd van het jaar. Ik kwam dit jurkje van het merk Like Flo tegen en wilde het meteen hebben, maar ik heb me nog kunnen inhouden. 😉 Het is verkrijgbaar vanaf maat 104 en je shopt het hier voor €59,95.

Jurk

Om het rijtje compleet te maken, heb ik dit leuke jurkje van het merk Chaos and Order gevonden. Vooral het klokkende rokje en de ceintuur vallen op. Kleine details voor dat kleine beetje extra waar ik van hou! Dit jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 98/104 en je shopt het hier voor €69,95.

>> LEES OOK: Pyjama’s girls

Jurk

Tot slot

Ik wens je veel shopplezier en ik ben heel benieuwd waar jij op let als je voor je dochter een jurkje koopt. Tot volgende maand!

Liefs,

Mascha

Fotocredits: Zazi Brands en Kixx-online

2 Comments on De stad in voor een gave jurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *