Wat is nou leuker dan je kind op een speelse wijze de motoriek te laten oefenen? Juist! met educatief speelgoed. Ik zocht het leukste speelgoed voor je uit van een telraam tot aan houten stapelblokken en van een puzzel tot aan hamertje tik.Speelgoed overal in overvloed maar hoe zit dat met speelgoed wat ook nog eens goed is voor de ontwikkeling en richt zich op de motoriek. Deze ontwikkeld zich al op jonge leeftijd in een razend snel tempo. Zo heb je educatief speelgoed voor de grove en fijne motoriek. De grove motoriek wordt als eerste ontwikkeld bij het kind. Je moet hierbij denken aan alle grove bewegingen die worden gemaakt met armen, benen en het hoofd. Denk hierbij aan zwaaien, lopen, zwemmen, rollen en kruipen. De fijne motoriek wordt pas later ontwikkeld. Denk hierbij aan schrijven, tekenen, knippen, veters strikken etc.
Om de motoriek te stimuleren is er veel speelgoed te koop. Ik zocht het leukste speelgoed voor je uit.

Overzicht educatief speelgoed

Kinderen leren belangrijke dingen met interactief speelgoed. Fisher price heeft hier een breed assortiment voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Co-de-rups.educatief speelgoed Deze unieke en leerzame speelgoedrups stimuleert kinderen om tijdens het spelen te experimenteren en helpt ze met probleemoplossend denken, plannen en ordenen en kritisch denken. Je koopt hem hier voor 69,99.

Dit vrolijke beats activity centre heef een heleboel activiteiten en drie speelniveaus die met baby meegroeien! Tijdens het spelen activeert baby muziek, grappige geluidjes en vrolijk gekleurde lichtjes! De drie verschillende speelniveaus groeien met je baby mee, van Ontdekken (niveau 1) via Meespelen (niveau 2) naar Spel Spelen (niveau 3). Baby kan van alles bewegen, draaien en schuiven en wordt beloond met lichtjes, muziek, geratel en grappige klik-klak geluidjes, super gaaf toch?!educatief speelgoedDit vrolijke activity centre kost 34,64 en je koopt hem hier.

Ook hamertje tik kan niet ontbreken in dit rijtje. Wat vind je van deze?educatief speelgoedJe koopt hem hier voor 39 dollar.

 

educatief speelgoedDeze leuke stapelring koop je hier voor 16,96.

Ook bij Done by Deer kan je terecht voor prachtig speelgoed. Je kent dit merk waarschijnlijk van de gave bordjes? Naast deze coole bordjes verkopen zij ook stapelblokken. Het leuke is dat je deze ook als meetlat kunt gebruiken. Super gaaf toch?!educatief speelgoed Je koopt deze te gekke blokken hier voor slechts 24,95.

Ook een leuk trekeend mag niet ontbreken in dit rijtje. Je koop deze bij Huusje, een super gave webshop. educatief speelgoedJe koopt hem hier voor 18,95.

Ook deze ballonbal is superleuk voor je kids. educatief speelgoedJe koopt hem hier voor 8,95.

Foto credits: Done by Deer, Fisher price, Huusje

Gerelateerde artikelen: 6x hobbelpaard

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *