Poppenhuizen, wie is er niet groot mee geworden? Generatie op generatie blijft het poppenhuis populair. Je ziet ze dan ook in allerlei maten en uitvoeringen voorbij komen. Maar waarom zou je er niet zelf één maken? Via Pinterest kan je hier volop inspiratie over vinden. Een vrij simpele uitvoering is voor de meeste mensen uit te voeren. Maar ook elders op internet vind je volop ideeën. Zo ook voor de inrichting. Zo kan je bij Little Sissy terecht voor de leukste inrichtingen. Van kant en klare stickersets tot aan poppenbedjes en tipi’s. Echt zo leuk!

Q: Wanneer ben je Little Sissy gestart?
A: Sinds nov 2015 ben ik met instagram begonnen. Ik vind het een fantastisch medium om je spullen ten toon te stellen. Omdat je met, echt geïnteresseerde mensen te maken hebt. Het zijn volgers die op jouw # afkomen op instagram. Het grootste deel van mijn klanten komt dan ook via instagram.

Q: Waar wordt je door geïnspireerd?
A:
Mijn lieve meisje Romée, (6jaar), is mijn inspiratie. Zij is een echt meisje meisje en is zo dankbaar als ik iets speciaal voor haar maak. Ik kwam op instagram een foto van een poppenhuis tegen. Prachtig gestyled. Wauw!! Ik liet het aan haar zien en we waren beide dolenthousiast. Dat wilde ze ook wel. Nou…dat gaan we regelen dacht ik.
Met mijn snijmachine ben ik dingen gaan ontwerpen. De meeste ontwerpen had ik al, maar moest ik aanpassen op mini formaat.poppenhuis

Collectie voor in het poppenhuis

De sleepy eyes, muursticker joy, de hartjes, plusjes, sterren…enz.. Allemaal razend populair om de poppenhuizen op te pimpen.
Daarnaast verkoop ik ook Paperbags in maat M en XL. Maar hoe maak je deze in miniatuurformaat? Na het uitpluizen van een grote, ben ik gewoon aan de gang gegaan. Zo is de mini paperbag ontstaan. En wat zijn ze populair…poppenhuis

Q: Hoe werk je aan je naamsbekendheid?
A: Ik postte een foto op instagram en daar reageerde Zwartwitwonen op. Zij maakt prachtige foto’s die perfect in mijn straatje passen. We raakte aan de praat en ik stuurde haar stickers en een aantal zelfgemaakte items, in ruil voor foto’s. Zo helpen we elkaar..:) Nu komt zij geregeld met vragen waar ik mee aan de gang ga…haha… Zo zijn we op dit moment ook bezig met een jongensvariant.
Ik benader andere shops, om hun product/ontwerp te mogen gebruiken in ruil voor reclame. Mini posters van sparkling paper, Lizezbeek.nl en de raket muursticker van Huusjedesign.

Winactie

giveawayVandaag alweer de tweede dag van de winweek. Ik mag in samenwerking met Little Sissy een DIY Dollhouse pimpset weggeven.

Hoe doe je mee?

  • Like Onlinelifestylemagazine op Facebook en Instagram
  • Like het bericht en vertel daaronder waarom jij kans wilt maken
  • Delen is lief maar niet noodzakelijk om je winkans te vergroten

Heel veel succes!

Meer informatie vind je hier over Little Sissy.

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little Sissy /

6 Comments on DIY poppenhuis én winactie

  1. Wow ik doe graag mee met deze winactie. Het poppenhuis dat ik op marktplaats heb gekocht als diy project is ehh mislukt. Ik bedoel.. Moet nog gepimpt worden. Dit setje zou perfect zijn om mijn monochroom liefde door te voeren tot zelfs in het poppenhuis!

  2. Nou ik ben helemaal enthousiast! Ik kende Little Sissy nog niet maar wat een geweldig leuk idee zeg! Maren wordt volgende week 1 jaar, nog een beetje klein, maar ik denk dat ze ontzettend veel plezier aan dit poppenhuis zal hebben! ? Doe graag mee! ?

  3. Ah super leuk!
    Zon “echt” poppenhuis staat hier al een tijdje op het wensen lijstje dus zon pimp setje gaat mijn meiden heel blij maken (de jongste moet dan nog wel even wachten maar kan wel kijken met de oogjes en niet met de handjes ?)

  4. Ik doe heel graag mee met deze leuke actie, want ik ben ook besmet geraakt met het poppenhuis-virus! ? Ik ga er eentje maken voor de 3e verjaardag van mijn meisje en kan zo’n mooi setje dan ook goed gebruiken! ? @liefslinda12345

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *