In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkige maakte. Deze week was een drukke week. Ik merk dat het best moeilijk om is je tijd in te delen om contact te onderhouden met vriendinnen, een leuke partner zijn, de zorg voor onze dochter en het huishouden te runnen, deze blog bij te houden en overige werkzaamheden te doen voor de onderneming.

Diary week 2

Na afgelopen week goed nieuws te hebben gekregen van het BBIE is het tijd voor de volgende stap. Ik heb contact gelegd met diverse andere partijen. Ook deze week deel ik graag mijn week met jullie in mijn diary. Deze week had ik weinig afspraken gepland dus kon heerlijke om mijn eigen tempo werken. Zo gaaf om te zien dat ik zo hard groei. Zo ga ik op instagram al richting de 500 volgens, hoe gaaf om dit te zien. Daarnaast loopt er op Facebook een leuke winactie waar ook zo massaal en positief op wordt gereageerd.

Ik ben voor de blog in contact met een aantal partijen om samenwerkingen aan te gaan, ook zo gaaf! Als hier concreet nieuws is deel ik dit uiteraard graag met jullie in mijn wekelijkse diary.diary week 2Verder heb ik contact gehad afgelopen week met een mentor. Het leek mij heel leerzaam om een ervaren mentor aan te stellen die mij op weg kan sturen. Het is een enorm enthousiaste dame en hierover zal ik ook later meer vertellen in mijn diary.

Zomercarnaval

Gisteren wilde ik heel graag naar zomercarnaval. Dat is altijd zo gezellig en dit jaar natuurlijk extra leuk omdat Regan nu bij ons in Nederland woont. Na Olivia een mooi pak te hebben aangetrokken zij we naar Rotterdam gegaan. Was een belevenis was het weer dit jaar, zoveel mooie mensen, prachtige kostuums en gezellige muziek. Gelukkig was de sfeer ook fantastisch. Superleuk dat Olivia ook even mocht slaan op een drum van een van de deelnemers. Ik kan er zo gelukkig van worden als zij straalt!diary 2

Tot volgende week!

Gerelateerde artikelen: week 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code