In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte.week 9Week 9 was een rustige week. Ik heb afgelopen week iets minder last van mijn bekken gehad waardoor ik wat heb kunnen sporten en ben lekker druk geweest met mijn blog. Nadat ik afgelopen week een persbericht heb rondgestuurd bleven ook deze week de leuke reacties binnen stromen. Zoveel lieve reactie en leuke ontwikkelingen. Zo heb een review van Naif geschreven, een kapstokje ontvangen, een prachtige deken van Poetree. Deze mag ik beschikbaar stellen via mijn social media kanalen. Houd dit dus goed in de gaten want er zit iets heel gaafs aan te komen. En als klapper op de vuurpijl kreeg ik van Poetree een badjas voor Olivia aangeboden. Ik ben groot fan van de producten van Poetree en hoop dan ook van harte dat ik iemand heel erg blij kan gaan maken met deze mooie deken!

Ook mijn social media kanalen blijven hard groeien. Zo gaaf om te zien dat mijn werk gewaardeerd wordt. Ik ben er stiekem best wel heel erg trots op!

Privé week 9

Deze week was een best spannend week met testen in het ziekenhuis. Ik heb diverse onderzoeken gehad en krijg hier binnenkort de uitslag van.

Zaterdagavond hebben wij een onwijs gezellige bbq gehad bij vrienden. Het is mijn oude buurjongen met wie ik nog altijd goed bevriend ben. Zo bijzonder, een vriendschap van 33 jaar!

Deze week zijn wij druk geweest om ons huis op Airbnb te zetten voor als wij naar Kaapstad op vakantie gaan. Ik ben heel erg benieuwd of jullie ervaringen met Airbnb hebben en wat die zijn? Laat je mij dit weten in een bericht?

Tot volgende week!

xx

Gerelateerd artikel: week 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *