In mijn wekelijkse diary geef ik je een kijkje in mijn leven. Hoe zag mijn week eruit, waar werd ik gelukkig van, hoe gaat het met mijn ondernemingen en meer. Ook deze week is omgevlogen. Deze week alweer week 9 van 2017. Afgelopen week was een drukke en leuke week. Zoals ik al in mijn artikel ‘Innerlijke gevecht’ aangaf ben ik druk bezig met een planning maken. Zo maak ik een planning voor zowel privé als werk en dit geeft een hoop rust en daarnaast werk ik een stuk efficiënter. Ik heb deze week meerdere malen zelf kunnen knutselen met Olivia, iets wat ik zo graag doe en was ik uitgenodigd voor de Negenmaandenbeurs.

Privé week 9 van 2017

Afgelopen week was er ook tijd om volop te lezen, kleuren en knutselen met Olivia. We hebben samen bloemen gemaakt om alvast in voorjaarssfeer te komen. Ze heeft nu zo’n leuke leeftijd dat ik eindelijk met haar kan knutselen. En gelukkig leent Pinterest zich hier perfect voor om inspiratie op te doen. Maar ook heeft zij mijn nagels gelakt. Je ziet hier al een beetje de ravage maar het eindresultaat was te erg om te tonen.. Gelukkig vond zij het zelf ‘Heel mooi’.diary 9

Ook heb ik tennisschoenen gekocht want -ja echt- ik ga het tennissen weer oppakken. Ik heb hier zoveel zin in. Daarnaast ben ik weer begonnen met hardlopen en heb ik 2 keer een workout gedaan via internet op de tv. Ideaal is dit voor wanneer Regan naar zijn werk is en Olivia ligt te slapen. Nu maar hopen dat dit ook positief gaat uitwerken op mijn gewicht in combinatie met koolhydraten beperken.diary 9 van 2017

Business week 9 van 2017

Afgelopen week ben ik samen met mijn blogger Janneke naar de Negenmaandenbeurs geweest. We waren uitgenodigd met andere bloggers om voor officiële opening deel te nemen aan een leuke workshop. We hebben een workshop gevolgd bij Babybegood, swaddles verven. En dat allemaal duurzame stijl dus duurzame stof van swaddles, duurzame verf en gezonde macarons met een eetbaar bloemblaadje erop, apart he?!
De beurs was ontzettend leuk. Ik heb weer veel leuke mensen ontmoet, presentaties bijgewoond, verantwoorde snacks gegeten en geshopt met aantrekkelijke kortingen. Dat blijft toch leuk om mooie koopjes te scoren!diary 9 van 2017diary 9 van 217week 9 van 2017

S’avonds kon ik heerlijk genieten van een paar taartjes van Sharp Sharp. Deze had Janneke voor mij meegenomen en jeetje wat heb ik hiervan genoten!week 9 van 2017Zoals ik in de inleiding al aangaf heb ik door de grote groei van de blog soms behoorlijk tijdgebrek. Sinds ik weer duidelijke planningen maak heb ik gemerkt dat ik een stuk efficiënter werk en ineens’ meer tijd overhoud om van mijn gezin te genieten. Ik bruis nog altijd van de ideeën en inspiratie rondom de blog dus hoop deze trend nog lang voort te kunnen laten zetten en door te groeien.

Tot volgende week

xx

Judith

Gerelateerd artikel: Innerlijk gevecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code