In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte.Week 8 was een rustige week. Ik had hierdoor veel tijd om mijn perslijst aan te vullen. Ik ben heel druk bezig met een database voor mijn persbericht omdat ik denk dat dit een goed idee is. ik heb hiervoor allemaal leuke bedrijven, winkels, collega’s, etc. geselecteerd om hun deze week een persbericht te sturen. Deze enorme klus viel uiteindelijk een beetje tegen en ben hier ook veel langer mee bezig geweest dan dat ik gepland had. Ik hoop hier wel nog meer leuke contacten uit te gaan halen dan die ik nu al heb. Het blijft mij verbazen dat je iedere keer weer zulke leuke contacten maak en ik geniet er dan ook echt iedere dag van.

Wel gaaf om te zien hoe ik ook met bezoekersaantallen blijf groeien en ook bij mijn social media kanalen Instagram en Facebook vooral. Ik wil iedereen echt daarvoor bedanken om dit samen met mij tot een groot feest te maken want zo zie ik het werken aan deze blog nog steeds.week 8

Voor mijn nieuwe onderneming ben ik ook druk bezig. Ik ben druk in de weer met de voorbereiding van de nieuwe samples.

Ook een leuk nieuwtje is dat ik ben begonnen om een boek te schrijven. Ik heb best wel een heftige periode achter de rug en wil hier graag iets mee doen. Ik kreeg vaker opmerkingen met ‘je moet ook boek schrijven met wat je allemaal mee hebt gemaakt’. Ik heb hier goed over nagedacht omdat ik dit ook best spannend vind. Ik zal immers hiervoor redelijk met de billen bloot gaan maar iets in mij zegt dat ik dit moet doen en ik heb er diep van binnen onwijs zin in.

Privé week 8

In week 8 van mijn diary waren de bekkenklachten helaas flink aanwezig waardoor ik niet heel veel heb kunnen sporten. Ik heb wel een enorme stok achter de deur om af te vallen nu ik over 3 maanden ‘bikiniproof’ moet zijn. We hebben namelijk geboekt naar Kaapstad, Joehoe!! Ik kan dit wel van de daken schreven, zo blij ben ik. Ik ga deze periode daar ook gebruiken om verder aan mijn boek te werken en heel erg genieten van ons gezinnetje samen. Want immers gezondheid is belangrijk maar ook de momenten dat je samen bent met je gezin.

Ik ben heel benieuwd of jullie wel eens in Kaapstad zijn geweest en wat jullie ervan vonden? Laat je het mij weten in een bericht. Ik hoop namelijk nog meer leuke hotspots te vinden!

Tot volgende week

xx

Foto credits: Pinterest

Gerelateerde artikelen: week 7, week 6, week 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code