In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn leven eruit zag, hoe de zaken staan rondom mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 8 van 2017. Afgelopen week schreef ik er al een blog over met de vraag ‘Waar blijft de tijd’. Terwijl ik deze diary typ, denk ik alweer ‘jeetje wat is deze week ook weer omgevlogen’. Afgelopen week was een drukke week voor de blog. Er loopt momenteel een winweek en daar heb ik heel veel werk aan gehad om voor te bereiden. Verder ben ik met Olivia op stap geweest, geshopt en natuurlijk Valentijnsdag.

Privé week 8 van 2017

14 Februari was het Valentijnsdag. Normaal gesproken gaf ik daar niet om maar als je partner aan de andere kant van de wereld woont ben je heel blij als je het wél samen kunt vieren. Om hem te verrassen had ik iets leuks geknutseld met Olivia. Uiteraard was hij hier ontzettend blij mee. Dit blijven toch altijd de leukste kado’s.diary 8

Donderdag zijn we een middag naar Ikea geweest. We zijn gek op Ikea omdat Olivia er lekker rond kan rennen en wij lekker kunnen struinen.

Zaterdag is Olivia met mijn ouders naar de kringloopwinkel geweest. Zelf komen Regan en ik hier ook graag. Je vindt hier met enige regelmaat prachtige dingen en echt voor een habbekrats. Nu had Olivia een zakje met My Little Pony’s gekocht voor slechts 1 euro. Ze was er direct uren zoet mee. Dat is nog eens leuk winkelen.diary 8

Business week 8 van 2017

De blog groeit hard door en dit wilde ik vieren met mijn trouwe volgers. Ik had besloten om een winweek te organiseren bij 5000 volgers. Dit was bereikt en eindelijk kon ik dit nieuws delen, want heb hier aardig wat voorbereidingen voor gedaan. Een week lang, elke dag een prijs online zetten. Hoe gaaf is dat? En als ik eerlijk ben, zijn het stuk voor stuk prijzen die ik eigenlijk zelf ook wel zou willen hebben.

Afgelopen dinsdag, op Valentijnsdag, was ik uitgenodigd door Pr4Kids om de zomercollectie te komen bekijken. Ik had Mascha, één van onze bloggers uitgenodigd om mee te gaan. Het was een ontzettend goed georganiseerde ochtend. Heerlijk om tussen al die kledingrekken te speuren naar de mooiste items om er vervolgens artikelen over te gaan schrijven.
Wat ook ontzettend leuk was om andere bloggers te ontmoeten. Aan het einde van de dag gingen we naar huis met een goed gevulde goodiebag. Groot feest dus!diary 8week 8 van 2017

Winactie

Er wordt massaal gereageerd op de winacties. Logisch, want alle prijzen zijn dit keer ontzettend leuk. Bij deze nog even een overzicht van de winacties 1 t/m 6. Morgenmiddag komt de laatste winactie alweer online.

Houten koffiezet apparaat Winactie 1Pimpset voor je poppenhuispoppenhuis

Homemade cruesli; Pienskeukenwinactie cruesli pienskeuken

Toilettas PoetreeSpeel-/opbergmat van Play en GowinactieHanger van FeetjesFeetjes

Doe jij al mee? Let erop dat als je kans wilt maken alle criteria doorloopt. Ik heb namelijk al de deelnemers op een rij gezet en het grootste deel hiervan heeft niet aan alles voldaan. Zonde want hiermee verlies je een kans op deze leuke prijzen.

Heel veel succes. Ik maak maandag 27 februari de winnaars bekend

Tot volgende week

xxx Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *