In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 7. Het was een drukke week met veel leuke ontwikkelingen omtrent mijn business en blog en ook privé was het een gezellige week.

Diary: week 7

Week 7 was een drukke week zoals ik net al aangaf. Ik heb afgelopen week mijn eerste sample ontvangen voor mijn nieuwe bedrijf. Deze ga ik nu in gebruik nemen en kijken wat eraan bevalt en wat ik er eventueel aan wil veranderen. Zo gaaf om ontwikkelingen te zien maar ook nu iets tastbaars in handen te hebben. Met de dag word ik enthousiaster over mijn plannen!

Ook met de blog gaat het super goed. Ik krijg leuke contacten met ondernemers en ook met lezers. Ook de bezoekersaantallen en volgers groeit hard. Zo heerlijk om met iets leuks bezig te zijn en dat ik er ook nog zulke leuke reacties op krijg. Op korte termijn zit er een leuke winactie in het vooruitzicht om dit te vieren met jullie. Hou de blog en social media dus goed in de gaten

Privé week 7

Week 7 was een drukke week met verplichtingen en een gezellige high tea. Helaas zijn mijn bekkenklachten weer terug en gaat het sporten moeizaam. Ik probeer wel te wandelen en af en toe een kwartier te fietsen om toch in beweging te blijven. Zo heftig dat ik na bijna 2 jaar nog steeds last heb van bekkeninstabiliteit! week 7

Ik heb afgelopen week een high tea gedaan bij de Bakkerswinkel in Rotterdam, echt een aanrader. We kregen meerdere gangen waaronder een heerlijke soep, hartige broodjes met oude kaas en zalm, scones, quiche met tomaat en mozzarella en heerlijke chocoladetaart en carrotcake. Gelukkig was het mooi weer en hebben lekker op het terras gezeten. Dubbel genieten omdat ik net hoorde dat mijn lieve vriendin zwanger is! Ook Olivia heeft ook genoten van de high tea. Hier kan je niet vroeg genoeg mee beginnen toch?!week 7

Tot volgende week

xxx

Gerelateerde artikelen: week 6, week 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *