In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan rondom mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 7 van 2017. Afgelopen week was een drukke week. Ik heb vooral heel hard aan de blog gewerkt. Maar ook ben ik met Olivia naar een ouder/kind inloop geweest, hebben we volop gekleid en meer. Helaas ook minder leuk nieuws, of eigenlijk verdrietig nieuws. En heb ik deze week weer eens ervaren hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen.

Privé week 7 van 2017

Hoe gezellig afgelopen week begon met de babyshower van één van mijn beste vriendinnen, hoe bizar deze week is verlopen. Vandaag zou ik eigenlijk een reünie hebben van mijn Suriname tijd. Ik heb in 2008 stage gelopen in Suriname, op de kinderafdeling. Ik heb daar toentertijd in een studentenhuis gewoond en een paar super leuke vriendinnen aan over gehouden. Met deze twee meiden, inmiddels allemaal aanhang, zouden wij zondag een reünie hebben, maar deze werd abrupt geannuleerd omdat mijn hoogzwangere vriendin een ongeval heeft gehad. Jeetje, wat ben ik daar van geschrokken en nu ik het typ, krijg ik weer tranen in mijn ogen. Ik leef zo met haar mee. Aankomende week met zij geopereerd worden en duim dat alles goed gaat met haar en de baby, van wie zij 37 weken zwanger is.

Naast dit verdrietige nieuws heb ik met Olivia kunnen genieten. Ik ben zo trots op haar hoe zij zich ontwikkelt en aanpast. Maar tegelijkertijd heb ik mijn handen vol aan deze peuterpuber. Sinds dat we terug zijn uit Kaapstad, zoekt zij behoorlijk haar grenzen op en dat vind ik wel eens moeilijk. Ik heb vooral moeite met consequent blijven. Dus mochten jullie daar tips voor hebben, die zijn meer dan welkom.week 7 van 2017

We zijn samen naar een ouder-kind inloop geweest waar zij heerlijk kon banjeren met andere kids. En ik kon gezellig even met moeders onder elkaar kletsen.

En gisteren volop sneeuwpret. Voor Olivia groot feest, want dit was de eerste keer door de sneeuw lopen. Maar ook voor Regan, die voor het eerst in zijn leven sneeuw zag.week 7 van 2017

Business week 7 van 2017

Afgelopen week heb ik volop contact gehad met ondernemers voor de winweek die eraan zit te komen. Ik heb op Instagram de magische 5000 volgers bereikt en dat moet natuurlijk gevierd worden, met alle trouwe volgers. Zo heb ik een winweek in petto, waarbij ik iedere dag een leuke winactie online zet, een week lang. Houd de blog, Facebook en Instagram dus goed in de gaten, want het zijn stuk voor stuk leuke prijzen en ze komen heel snel online.week 7 van 2017Afgelopen vrijdag heb ik een meeting gehad met Lisa. Het was zo’n positieve ontmoeting, dat ik haar heel graag toevoegde aan mijn bloggersteam. Zij zal zich op korte termijn voorstellen en ik ben ontzettend blij met haar. Jeetje, dan bestaan we gewoon alweer uit 8 mamabloggers. Hoe cool is dat?! Als ik hier even bij stil sta, glunder ik van blijdschap. En kijk ik met heel veel goede moed naar de toekomst van deze blog.

Tot volgende week

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code