In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 6.Deze week was druk. Er moest een hoop geregeld worden. Deze week kende tegenslagen. Ik was gehackt bij mijn instagramprofiel en Regan is bestolen in Amsterdam van zijn sleutels en portemonnee. Gelukkig ook tijd voor leuke dingen.

Diary: week 6

Week 6 was ook weer voorbij gevlogen. Ik heb leuk contact met een ervaren coupeuse. We zijn druk bezig om mijn ideeën uit te werken. Zo heerlijk om met zo’n ervaren iemand te kunnen brainstormen. Eind deze week was het eerste sample af. Ik ga deze nu ‘testen’ en kijken wat goed is en waar we nog dingen kunnen verbeteren. Ondertussen ga ik door met andere ideeën uitwerken en de achtergrond informatie verzamelen.

Afgelopen week ben ik gehackt bij mijn instagramaccount van deze blog. Echt zo bizar! Gelukkig heb ik na dagenlang eindelijk een mail gekregen van instagram om het te activeren. Wel bizar, zo’n groot bedrijf en je kunt gewoon niemand te spreken krijgen om te overleggen. Nadat ik eindelijk na dagen lang proberen en mail terug kreeg was het weer niet mogelijk om hierop te reageren. Het leek een gebed zonder eind te worden maar na 6 dagen kreeg ik eindelijk het mailtje van instagram om hem te activeren. Ik was hier zo blij mee, vooral omdat ik best snel groei en er leuke samenwerkingen aan gaan komen.

Privé

Week 6 van mijn diary was privé gezien erg gezellig. Mijn vriendin uit Nijmegen is gekomen samen met haar leuke dochtertje. Was zo gezellig om samen met Olivia te spelen.week 6

Ook zijn we naar het Amsterdamse bos geweest. Ik had voor Olivia een klein opblaasbootje gekocht van Nijntje, zo schattig om mee te spelen. Het was heerlijk weer en Regan was vrij dus zo heerlijk genieten met ons gezinnetje.

Mijn ouders zamelen altijd kleding in voor een project in Gambia. Hier wordt dan kleding naar hele arme mensen gebracht. Ik had van een vriendin 14 vuilniszakken met kleding en schoenen gekregen om mee te geven. Zo fantastisch! Het was een heel werk om dit uit te zoeken maar wat zullen de mensen er blij mee worden! IMG_3301 IMG_3387

 

Gerelateerde documenten: week 5, week 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *