In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 6 van 2017.Afgelopen week heb ik twee avonden met vriendinnen afgesproken om bij te kletsen. Dat werd tijd want ik heb door een virus nog weinig mensen na de vakantie kunnen zien. Daarnaast veel ontwikkelingen met de blog en organiseerde ik een babyshower voor mijn vriendin.

Privé week 6 van 2017

Zondagochtend heb ik eerst heerlijk cake gebakken met Olivia. Ik kan hier zo van genieten om iets leuks met haar te doen. Vervolgens hebben we uitgebreid gebruncht samen met Regan.diary week 6

Dinsdag ben ik met Olivia naar peuterdans geweest. Deze docent deed het zo leuk en gelukkig met allemaal bekende liedjes. Wij gaan vaak naar een Ouder-kind inloop waar de kinderen heerlijk met elkaar kunnen spelen en de moeders met elkaar kunnen praten.diary 6 van 2017

Twee avonden heb ik afgelopen week met vriendinnen doorgebracht. Zo heerlijk om weer bij te kletsen.

De babyshower

Samen met een vriendin hebben wij de babyshower voor onze vriendin georganiseerd. Zij had een gaaf restaurantje in Rotterdam uitgezocht, Bar-Bocas.
We hadden voor een concept gekozen dat iedereen drie broodjes mocht kiezen van de menukaart. Van te voren hadden we geld ingezameld en waar we leuke kado’s kochten. We waren voor echt praktische dingen gegaan zoals een boxkleed, een slaapzak, een hoes voor het aankleedkussen, etc. Daarnaast hadden we de mand opgevuld met leuke hebbedingen zoals een origineel, verpakte chocoladereep met ‘Geluksmomentje voor mom to be’ en ballonnen. Deze zijn de koopt bij MamaKaart.diary week 6 van 2017week 6 van 2017week 6 van 2017week 6 van 2017

De invulkaarten van Kekstyle

Omdat onze vriendin nadrukkelijk had aangegeven eigenlijk geen babyshower te willen maar we kennen haar al langer dan vandaag en wisten dat ze het diep in haar hart wel leuk vond om een high tea of lunch te gaan doen, ongedwongen met een groep meiden. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben een heerlijke lunch geregeld. Zo heerlijk ook dat alles geregeld werd door het restaurant. Omdat we het wel leuk vonden om toch iets leuks te doen voor de babyshower hadden we invulkaarten op tafel gelegd. Echt zo leuk! Hier moest iedereen een voorspelling geven over de kleur haar, de kleur ogen, de lengte, de naam, etc. Maar ook was er een mogelijkheid om een wens in te vullen en opvoedtips te geven. Mocht je ook interesse hebben. Deze kaarten koop je bij Kekstyle.diary 6 van 2017

’s Avonds mocht ik nagenieten van een geweldige dag. Wat hebben we allemaal genoten en wat voelt het goed om zoiets gaafs te organiseren voor je vriendin!week 6 van 2017

Business week 6 van 2017

Voor de blog heb ik een aantal leuke samenwerkingen afgesproken. Zo komen er een paar hele gave Q&A’s aan met mom’s en gave shops. Verder heb ik een test uitgevoerd om regelmatig twee i.p.v. 1 artikel te publiceren. Ik merkte dat de bezoekersaantallen direct omhoog schoten. Dit is dan ook een trend die ik wil doorzetten.

Verder ben ik druk bezig met rondkijken voor een teamuitje..

4 Comments on Diary: week 6 van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *