Goedemorgen, tijd voor een nieuwe diary! We zijn alweer in week 50 van 2017 aanbeland. Afgelopen week was een drukke week. Nou niet omdat ik zoveel onderweg was, maar ik was vooral heel druk met mijn nieuwe project. En dat leuks deel ik dan ook heel graag met jullie. Lees daarom snel verder! 

Diary week 50 van 2017

Zondag was ik naar een lezing van de zusjes Van Wonderen. Mega interessant en inspirerend wat zij hebben bereikt! Na afloop had ik nog een lunch met allemaal leuke meiden, waaronder Kelly Caresse en Delia van Deliaskinclinics. De terugweg verliep helaas wat minder soepel i.v.m de sneeuw. Ongelooflijk dat Nederland dan direct ‘plat’ ligt …

>> LEES OOK: OOTD Girls

Maandag

Maandagochtend had ik eigenlijk afgesproken met een superleuke andere mamablogger, maar deze afspraak werd verzet door het slecht weer. Jammer, want het is altijd zo gezellig met haar. Ik ben die dag binnengebleven en heb volop tutorials gekeken voor mijn nieuwe project. Ik kan dan ook vol trots met jullie delen dat mijn eerste vlog volgende week zondag online komt. Na volop plannen vorm gegeven te hebben en te hebben geoefend, ben ik dan ook apetrots op hoe mijn kanaal eruit gaat zien. Abonneer je hier om de eerste vlog zeker niet te hoeven missen.  

Wat jullie op dit kanaal kunnen gaan verwachten, ligt in het verlengde van deze blog. Ik heb volop leuke ideeën over hoe ik dit vorm ga geven en hier deel ik later graag meer over.

Dinsdag

‘s Middags ging ik met Regan naar het ziekenhuis. Hij kreeg een bitje voor zijn slaapapneu. Ik ben heel benieuwd of hij zich nu beter gaat voelen en of ik dan na jaren weer een paar uur achter elkaar ga slapen!

Woensdag

Woensdag was een dag vol hard werken aan de blog, mails beantwoorden, samenwerkingen doorspreken en verdiepen in het vloggen. Dat lijkt zo eenvoudig, maar met al die mogelijkheden is er nog behoorlijk wat te leren.

Donderdag

Donderdag was Olivia gezellig thuis en dan maken we er altijd een feestje van. Met het oog op de drukke dagen die gaan volgen, deden we rustig aan. We knutselden, speelden wat in huis en als klap op de vuurpijl gingen we naar de sportwinkel om balletschoentjes te kopen. Olivia sprong helemaal van geluk en de rest van dag ging ze dansend door het huis. En natuurlijk moesten ze ook mee naar bed ;-). diary 50 van 2017En die oude man moeten we natuurlijk te vriend houden. .. Je weet immers nooit of hij leuke pakjes onder de boom gaat leggen;)

>> LEES OOK: Nieuwe babycollectie van Noppies

Vrijdag

Vrijdag was een mega leuke dag. ‘s Ochtends ging ik naar Douglas. Ik was nodig toe aan nieuwe make up en waar kan je je dan beter laten informeren dan op je eigen werk? Ik werd helemaal in de watten gelegd bij MAC. Love it! Dat was extra leuk omdat ik ‘s avonds was uitgenodigd voor Disney on Ice en natuurlijk ook met het oog op de vlog. Ik moet immers wel een beetje toonbaar worden ;-).‘s Avonds ging ik naar Disney on Ice. Daar had ik mega veel zin in uiteraard. Maar die heenreis … Wat een drama! Waar we er normaal zo’n 40 à 45 minuten over doen, was het nu 2,5 uur. En we kwamen daar te laat aan … Gelukkig had ik goed gezelschap, dus was de reis nog hartstikke gezellig. Maar dat plan om zo laat te komen, hadden we natuurlijk niet voor ogen.

Eenmaal daar aangekomen was alles direct vergeten. Het was een prachtige show en al onze favorieten kwamen het beste van zichzelf geven op het ijs. Met als ultieme topper natuurlijk Elsa!

Wat ook wel erg leuk was, was om de Bellinga’s te ontmoeten, vooral nu ik met mijn vlog bezig ben. Wat lief zijn deze mensen zeg!

Zaterdag

Zaterdag was het feest: het was Olivia’s eerste officiële balletles! Dagenlang hebben we hier ook naar uitgekeken. Gek genoeg vond ik het ergens ook spannend. Weer een teken dat mijn ‘babygirl’ zo groot wordt …

‘s Middags mocht ik aan de bak bij Douglas. Het is altijd een feestje om daar te mogen helpen met inpakken.

En hiermee is alweer een einde gekomen aan mijn diary week 50 van 2017. Aankomende week staan er allemaal leuke dingen op de planning. Zo ga ik maandag een cursus volgen in verband met de blog. Verder ga ik bij Douglas helpen met inpakken, heb ik met mijn vriendin afgesproken en ga ik knallen met de blog.

Tot volgende week,

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *