In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig makte. Deze week alweer week 5.Het was ook een drukke week 5 en was best aanpoten om alles bij te houden. Heb leuke vorderingen gemaakt met mijn nieuwe business, leuke contacten gelegd met mede-ondernemers en heerlijke genoten mijn kleine prinses.

Diary: week 5

Week 5 was druk met wel met allemaal leuke dingen. Ik heb een coupeuse ontmoet waar ik een samenwerking mee aanga. Echt zo boeiend wat voor carrière sommige mensen hebben. We hebben ideeën uitgewisseld en plannen gemaakt.

Verder ben ik druk geweest met de blog. Het is zo overweldigend om te zien hoeveel positieve reacties ik krijg. Echt zo gaaf! Ik werk hier nog altijd met heel veel plezier aan en zo leuk om alles uit te zoeken en uit te werken. Waar ik enorm trots op ben is dat ik het aantal volgers zo zie groeien en natuurlijk mijn bijbehorende social media!

Ik ben voor de blog ook in contact geraakt met een aantal ondernemers. We hebben ideeën uitgewisseld en gekeken voor samenwerkingen in de toekomst. Zo leuk om hierover te brainstormen met enthousiaste mensen.

week 5

Privé

Afgelopen week, in week 5, heb ik heerlijk genoten met Oliva. We zijn lekker naar de speeltuin geweest. Ook hadden we zaterdagavond een BBQ op het strand. We hadden een verjaardag van mijn oude buurmeisje. Zo goed verzorgd en gezellig om mijn lieve vrienden weer te zien.

Ook ben ik lekker aan het sporten. Het gaat nog niet vlekkeloos maar merk wel dat ik er zoveel meer energie van krijg. Gelukkig wordt het aankomende weer lekker weer dus kan ik er weer lekker tegenaan. Ik heb er zin in.

week 5

Tot volgende week!

Gerelateerde artikelen: week 3, week 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *