In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 5 van 2017. Na vorige week teruggekomen te zijn vanuit Kaapstad moeten wij nog erg wennen aan de kou, we hebben heerlijk geshopt en meer. Ook zijn er een aantal leuke ontwikkelingen met mijn blog.

Privé diary week 5 van 2017

Week 5 van 2017 begon met een soort van verlate babyshower. Mijn vriendin was onverwachts bevallen met 34 weken, 2 dagen voordat haar babyshower gepland was. Omdat het haar eerste kindje was konden we er niet omheen om haar alsnog te verrassen met een leuk feestje. Ze was enorm verrast en hebben haar nog extra verwend met een heerlijke schoonheidsbehandeling. We hadden een gezellige high tea in een restaurant. We begonnen met blauwe limonade en verder een paar broodjes en een paar gebakjes.diary week 5 van 2017

Verder was afgelopen week weer een soort van ritme hervinden. Normaal gesproken heb ik wel een redelijk ritme met Olivia maar door de lange vakantie is deze toch er een soort van uit. Ik probeer haar toch weer één keer overdag te laten slapen en gewoon weer s’avonds rond 8 uur naar bed te brengen. Het grote voordeel is dat het in Kaapstad één uur later was dus het voelt dan nog een soort van 9 uur. En ze gaat zonder morren naar bed. Gelukkig slaapt ze ook weer door want voor onze vakantie gilde ze soms zes keer per nacht en dat was behoorlijk pittig.

Bloedprikken en fysio

Afgelopen week bleken mijn schildkliermedicijnen toch te hoog ingesteld dus deze zijn verlaagd. Weer een goed teken dus. Want was voor de vakantie weer behoorlijk aangekomen ondanks dat ik veel aan het sporten was en een soort van dieet volgde. Dit is uiteraard behoorlijk frustrerend. Ik moet ermee leven en een soort van accepteren hoe frustrerend dit ook kan zijn vooral omdat zoveel mensen ‘goedbedoelde’ adviezen hebben voor wat bij hun echt helpt om af te vallen. En dan denk ik nu alleen maar ‘ja, je hebt gelijk maar bij een chronisch ontregelde schildklier patiënt werkt het gewoon net even anders..’.

Verder ben ik bij de fysio geweest. Ik ga hier al jaren heen om lekker mijn rug en nek los te laten masseren. Een heerlijk me-time momentje dus.

Shoppen

Regen en ik hebben in de vakantie goede voornemens afgesproken en één van die dingen is meer tijd met ons gezin spenderen. En daarom hebben wij gisteren heerlijk samen geshopt. We gingen voor schoenen en kwamen uiteindelijk thuis met kleding voor Regan, mijzelf en Olivia. Het was nog overal uitverkoop en hebben dus nog wat fijne items kunnen scoren voor een leuke prijs. Vooral bij de Zara en Berschka zijn we leuk geslaagd.

Business diary week 5 van 2017

Afgelopen week ben ik eindelijk bij Mevrouw Schaap langs geweest in haar winkel. En wat was dit gaaf. Zo gaaf zelfs, dat ik er later vandaag een artikel aan zal gaan wijden. Echt een prachtige winkel en daarnaast ook nog een super fijne eigenaresse. Lekker down to earth en een keiharde werker. Zelf hou ik helemaal niet van die poeha dus het klikte meteen.

Verder heb ik met de blog heel hard gewerkt. Mijn streven is om regelmatig twee berichten in plaats van één per dag te publiceren. Ik merk dat zowel ik als mijn team mega enthousiast is en gemotiveerd om de blog te laten groeien. Dit valt ook af te leiden uit onze bezoekersaantallen en de volgers op social media. Ik ga gewoon al richting de 5000 volgers op Instagram bijvoorbeeld.

Planning maken en doelen stellen

Voor aankomende week heb ik een planning gemaakt met doelen en één van die doelen is werken aan mijn nieuwe business. Door de drukte met de blog had ik hier simpelweg geen tijd voor en dat wil ik nu veranderen. Ik heb deze planning gemaakt om efficiënter te werken en hoop zo meer tijd over te houden voor andere werkzaamheden en mijn gezin. Wordt uiteraard vervolgd…

Tot volgende week

xx

Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *