Goedemorgen! Wat fijn om eindelijk weer leuke foto’s met jullie te kunnen delen, en natuurlijk ook hoe onze week eruit zag. Vandaag neem ik je mee naar mijn week waarin ik druk was met een leuk project voor de blog. We vierden Sinterklaas, ik ging met Olivia naar haar eerste balletles (snik), ik werkte bij Douglas en meer. Lees en kijk je ook weer mee naar mijn diary week 49 van 2017? 

Diary: week 49 van 2017

Zondag werd afgetrapt bij het tuincentrum. Wanneer ik Olivia momenteel de keuze geef wat wij gaan doen, is het antwoord steevast ‘T-U-I-N-C-E-N-T-R-U-M’. En stiekem vind ik dat helemaal niet erg. Want kijk nou even naar de foto’s … Dat ziet er toch fantastisch uit?!

Maandag

Maandag was het vooral knallen voor de blog. Ik heb veel artikelen gemaakt en gepland voor de komende weken.

>> LEES OOK: OOTD Girls 

Dinsdag

5 december! Dat betekent Sinterklaasfeest bij Olivia op de crèche. Het grote voordeel van mijn blog is dat ik een flexibele werkdag heb waardoor ik dus gezellig met haar meekon. Ontzettend leuk om haar zo te zien genieten van dit leuke kinderfeest!’s Avonds vierden wij Sinterklaas met mijn ouders. We hebben lekker gegeten en leuke cadeaus gekregen. Wel jammer dat er een einde is gekomen aan het ‘pepernotenseizoen’. Wat ga ik dat lekkere snoepgoed missen! 

Woensdag

Ik ben vooral druk bezig geweest om wat aanpassingen aan mijn website door te voeren. Het werk voor de blog bestaat immers niet alleen uit artikelen schrijven, maar er is ook heel veel werk achter de schermen. Misschien is het interessant om een keer te delen hoe mijn dag er nou uitziet en waar ik dan zo druk mee ben? Laat maar weten of je dat leuk zou vinden om terug te lezen! Ik ben benieuwd.

Donderdag

Op donderdag is Olivia altijd thuis en dan maken we er een feestje van. Omdat ze erg moe was van alle spanning van de Sint, hebben we besloten om lekker thuis te blijven en alleen even naar het winkelcentrum te gaan. En natuurlijk hebben we lekker gegeten.

>> LEES OOK: Dramaqueen opgelet

Vrijdag

Vrijdag startte ik met een gezond ontbijt en daarna had ik een gesprek voor mijn re-integratie. Ik ben de afgelopen weken heel druk geweest met solliciteren. De vele energie en moeite die ik hierin heb gestoken, werd beloond. Ik heb namelijk een ontzettend leuk gesprek gehad met een HR-medewerker. We hebben volop ideeën en mogelijkheden besproken en ik hoop jullie hier binnenkort meer over te kunnen vertellen.

’s Middags werd er een prachtig pakket bezorgd van VTech. Ik draag altijd graag een maatschappelijk steentje bij en hecht hier veel waarde aan. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt en contacten gelegd met sponsors. Zo heb ik deze hele doos vol speelgoed aan het medisch kinderdagverblijf van Olivia gegeven. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een logeerhuis voor zieke kindjes. En wat ben ik trots dat ik hier heel wat moois voor heb kunnen regelen! Het is echt fantastisch wat VTech hiervoor beschikbaar heeft gesteld.

Zaterdag

Zaterdag begonnen we de dag met de eerste balletles van Olivia. Helaas werd er weinig gedanst, maar ik heb wel prachtige foto’s kunnen maken. Ik was zo trots op haar! We waren er voor de eerste keer, maar Olivia werkte overal perfect mee, straalde het hele uur van oor tot oor en was razend enthousiast. Wat kan je dan als moeder trots zijn, he! Ik kan hier gewoon tranen van in mijn ogen krijgen. Doordat we best wel een heftige tijd achter de rug hebben, heb ik geleerd om van echt alles te genieten. En dat kan mij soms best emotioneel maken.’s Middags hielp ik wederom bij Douglas met inpakken. Dit doe ik al jaren en het is altijd een feestje. Het was altijd de ideale combinatie met mijn ziekenhuiswerk, maar ook nu geniet ik nog met volle teugen van alle gezelligheid en het lekker freubelen.

Dat was alweer mijn Diary

Aankomende week ga ik met Regan naar het ziekenhuis i.v.m. zijn apneu. Daarnaast ga ik verder knallen met de blog en dan hoop ik ook eindelijk mijn eerste vlog te gaan maken. Aan het einde van de week staat er een leuk event gepland en ga ik weer lekker een feestje vieren bij Douglas.

Tot volgende week!

Liefs, Judith

 

Fotocredits: Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code