Het is weer zondagochtend en dus tijd voor een nieuwe diary! Ook voor week 45 van 2017 laat ik je zien hoe mijn week eruit zag. Zo ging ik weer naar de lifestylecoach, ben ik volop in gesprek voor leuke samenwerkingen en meer. Lees snel verder als je benieuwd bent hoe mijn week eruit zag. 

Diary; week 45 van 2017

Zondag werd afgetrapt met vooral veel werk verzetten voor de blog. Ik blijf mij soms verbazen over hoeveel tijd ik hiermee kwijt ben. Ik doe het met veel liefde, maar het is onderhand echt wel meer dan een fulltime baan geworden! De komende tijd moet ik dus maar even kijken hoe we nóg efficiënter te werk kunnen gaan. Verder at ik een lekkere salade.

>> LEES OOK: OOTD Girls 

Maandag

Op maandag had ik ’s avonds weer een meeting met de lifestylecoach. Het is echt fantastisch wat we deze week hebben besproken! We kregen namelijk tips over hoe we ons het beste konden kleden. Na voor een spiegel te hebben gestaan, leerden we hoe je met minimale aanpassingen het maximale uit jezelf kunt halen. Daar wordt toch elke vrouw blij van? Ik in ieder geval wel!

Dinsdag

Dinsdag werkte ik vooral heel hard aan de blog. Ik heb een aantal leuke projecten op de planning staan. Binnenkort vertel ik jullie daar meer over!

Ook heb ik me eindelijk een gloednieuwe vlogcamera aangeschaft. Ik wil mij de komende tijd gaan focussen op de vlog en mooiere foto’s gaan maken voor op de blog zelf. Het leuke is dat wanneer je een camera van Canon koopt, je er nu een fotocursus bij kunt kopen. Dit kost slechts €25,00 en is goed voor een hele dag fotografieles op de fotovakschool. Nu moeten Regan en ik enkel nog even stoeien wie die cursus gaat doen ?.

Woensdag

Woensdag was Olivia gezellig een extra dag thuis. De opvang had een scholingsdag en zo konden wij lekker samen genieten. Omdat ik merk dat Olivia erg moe is sinds de wintertijd is ingegaan, hebben we lekker rustig aan gedaan. We hebben een beetje geknutseld en filmpjes gekeken.

Tussen de middag gingen we met Regan naar de tandarts. Zij gebit moet haarfijn in orde zijn voordat zijn bitje aangemeten kan worden. Dat bitje krijgt hij in verband met de slaapapneu.

>> LEES OOK: Me time

Donderdag

Op donderdag is Olivia altijd thuis en ook deze dag genoten we weer maximaal. Ik laat haar vaak kiezen wat ze graag wil doen. Meestal wordt het dan de Linnaeushof of de kinderboerderij. En aangezien die eerste al gesloten is, was de keuze snel gemaakt!’s Avonds genoten we van kibbeling. En dat is toch het allerlekkerst van de visboer!

Vrijdag

Vrijdag heb ik vooral veel was weggewerkt. Daarnaast werkte ik wederom aan de blog. Ook zijn Regan en ik volop met de nieuwe camera in de weer geweest. We moesten namelijk alles nog installeren. Ik kijk er zo naar uit om te gaan vloggen! Ik ben ook razend benieuwd naar alle reacties. het is toch best wel spannend om een kijkje in je leven te geven.

Zaterdag

Zaterdag was het tijd voor Sint Maarten. Olivia had zelf een lampion gemaakt op de crèche en daarnaast hadden we een reserve lampion gehaald. Het was een Elsa lampion geworden. Ik ben zelf helemaal geen fan van deze film, maar Olivia zweert erbij. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste en daar leg je je dan als mama bij neer…

>> Wij zijn ook actief op Pinterest. Leuk als je ons daar ook volgt!

Hiermee is alweer een einde gekomen aan mijn Diary week 45.

Tot volgende week!

Liefs, Judith

 

 

1 Comment on Diary: week 45 van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code