Er is weer een week voorbij en vandaag ga ik jullie laten zien wat we zoal hebben gedaan. Zo startte ik de week met een gesprek bij de re-integratiecoach en de lifestylecoach, verder lieten wij gaatjes schieten bij Olivia en heb ik geshopt. Lees je ook weer mee in mijn diary week 44?ย 

Diary: week 44 van 2017

Maandag begon met een afspraak bij mijn re-integratiecoach. Ik ben volop aan het solliciteren en we hebben mijn cv nog wat bijgeschaafd en sollicitatiebrieven opgesteld. Het is zo fijn om daar hulp bij te krijgen. Iemand anders geeft dan net weer even nieuwe input.

’s Avonds had ik een afspraak in Haarlem met de lifestylecoach. Ik heb jullie al eerder hierover verteld en ook deze week zijn we volop met onszelf aan de slag gegaan. Zo moesten we tekenen hoe we onze toekomst zagen en hoe we onszelf vandaag de dag zien. Dat klinkt misschien een beetje zweverig of kinderachtig, maar er kwamen hele verrassende dingen uit. Daarnaast schept het ook helderheid over wat mijn doelen voor de toekomst zijn.

>> LEES OOK: Recept risotto

Dinsdag

Dinsdag bestond vooral uit werken aan de blog, schoonmaken en boodschappen doen. Een burgerlijk dagje, maar wel even nodig.

Woensdag

Woensdag heb ik mijn kledingkast uitgemest en Olivia’s kast opgeruimd. Mijn ouders zamelen altijd kleding in voor een project in Gambia. Ik heb hen dus weer blij kunnen maken met kleding die wij niet meer gebruiken of die te klein is. Bij dit project weet ik zeker dat alles wat ik geef ook daadwerkelijk goed terechtkomt en dat geeft een goed gevoel.

Donderdag

Donderdag heb ik kleding voor Olivia geshopt en daarnaast heb ik een huispak gescoord voor Regan en Olivia. Ik twijfelde erg of dit soort pakken wel iets voor ons is, maar het is zรณ lekker om hier thuis in te vertoeven. Zo ook in de avonden/ Dan werk ik nog wat in dit pak achter mijn computer. Lekker warm en ik vond deze print wel erg leuk!

Vrijdag

Vrijdag ging ik op stap met Regan. We hadden een afspraak bij de orthodontist. Hij krijgt namelijk een beugel aangemeten in verband met zijn slaapapneu. Wij zijn allemaal zo blij als dit eenmaal in huis is en natuurlijk zijn we ook benieuwd of dit gaat helpen.

>> Volg je ons al op Facebook?

Zaterdag

Zaterdagochtend begon met pepernoten bakken. Wij hebben hier thuis allemaal een beetje last van de overgang naar de wintertijd. We gaan vroeg slapen en zijn weer lekker vroeg wakker. Dus dat betekende dat ik zaterdagochtend al om 8 uur pepernoten aan het bakken was. Wel lekker productief en beregezellig, dat dan weer wel. ๐Ÿ˜‰

’s Middags hadden wij een afspraak om gaatjes te laten schieten bij Olivia. Best spannend, maar wat deed onze kleine prinses het goed. Ze gaf helemaal geen kik. Dat zal ze vast van haar moeder hebben! ๐Ÿ˜‰

Hiermee is er alweer een einde gekomen aan mijn Diary week 44. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen?

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code