Goedemorgen lieve mensen! Tijd voor een nieuwe diary! Week 43 stond voornamelijk in het teken van de blog, maar ook van een ziekenhuisbezoek van Regan, de première van Barbie en meer. Lees en kijk je weer gezellig mee? 

Diary week 43 van 2017

Zondag was vooral een relaxdagje. Ik ruimde een beetje op, werkte wat aan de blog en at ’s avonds bij mijn ouders. Soms is het heerlijk om even wat gas terug te nemen, dus dat doen wij de laatste tijd dan ook vaker.

Maandag

’s Avonds had ik een afspraak staan voor het coachingstraject. Ik heb wederom een boeiende avond gehad en volop mijn plannen en wensen kunnen bespreken. Ik merk dat ik het lastig vind om een focus te leggen omdat er zo veel moet, maar die dingen niet altijd allemaal haalbaar zijn. De komende weken ga ik dus aan het werk om heldere doelen te stellen.

>> LEES OOK: Haal het maximale uit jezelf met Straal

Dinsdag

Dinsdag had ik afgesproken met mijn oude buurmeisje. Het is zo leuk dat we nog altijd zo’n goed contact hebben. We gingen samen met Olivia naar een Italiaans restaurant en hebben heerlijk gegeten. Ik ging voor de pasta pesto met kip en Olivia at een pizza.

Woensdag

Woensdag heb ik vooral heel veel werk verzet voor de blog. Daarnaast ben ik weer wat aan het studeren. Ik hoop binnen niet al te lange termijn weer aan de slag te gaan in het ziekenhuis en ben hiervoor weer wat kennis aan het ophalen.

Donderdag

Donderdagochtend zat ik de hele ochtend met Regan in het ziekenhuis. Hij kreeg diverse onderzoeken omdat we vermoedden dat hij last had van slaapapneu. De uitslagen waren overduidelijk: hij heeft best een pittige vorm.

Misschien klinkt het gek, maar we zijn beiden heel blij dat er iets uit is gekomen. Hijzelf omdat hij zo’n hoofdpijn heeft en altijd moe opstaat wanneer hij wakker wordt. En ik omdat ik ’s nachts ieder uur op de klok zie door zijn gesnurk en ademstops. Dit is namelijk best een akelig geluid en waarschijnlijk herkenbaar voor iedereen met een partner met slaapapneu. Regan krijgt nu een bitje aangemeten en daarmee moeten de klachten sterk verminderen.

>> Volg je ons al op Facebook? Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste artikelen en leuke winacties.

Vrijdag

Vrijdag haalde ik mijn nieuwe lenzen op, deed boodschappen en las veel boekjes. Een lekker burgerlijk dagje, maar zo productief!

Daarnaast heb ik vooral heel veel gewandeld. Ik probeer steeds minder de auto te pakken en meer te bewegen. Omdat fietsen nog altijd moeizaam gaat, is wandelen een perfect alternatief.

Zaterdag

diary week 43Zaterdagmiddag waren wij uitgenodigd bij de première van de nieuwe Barbiefilm. Best spannend, want dit was de eerste bioscoopfilm waar wij met Olivia naartoe gingen. Zij was al de hele week de uren aan het aftellen en het was dan ook een groot feest toen de dag was aangebroken.

Na de film was er een show van zeemeerminnen in het zwembad. Zo ontzettend leuk georganiseerd!diary week 43

Hiermee komen we alweer aan het einde van mijn diary week 43. Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen!

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

 

1 Comment on Diary: week 43 van 2017

  1. Leuke diary Judith!

    Ik kijk uit naar morgen voor onze volgende sessie.

    Fijn ook dat er meer duidelijkheid is over Regan en de Barbie premiere ziet er super uit.

    Groetjes Rosemarije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code