In deze bomvolle diary neem ik je onder andere mee naar de Olmenhorst en naar mijn coachingtraject. Verder ben ik volop op pad geweest om te solliciteren en gunde ik mijzelf een massage. Lees je weer mee voor mijn Diary week 42? 

Diary week 42

Zondag startten we met een bezoek aan de Olmenhorst. We gingen samen met mijn vriendin en haar zoontje gezellig op stap. Het is zo leuk om te zien hoe die kleintjes nu met elkaar gaan spelen!

Aan het einde van de dag ging ik langs bij mijn ouders om daar gezellig te eten en mijn auto weg te brengen naar de garage voor een servicebeurt. Nu maar hopen dat er geen dikke rekening komt!

>> LEES OOK: Budget Friday Girls

Maandag

Maandagochtend bracht ik Olivia naar de crèche en ging ik wat aan het werk voor de blog. Daarna trok ik richting massagepraktijk Bewust Bewegen. Tijdens mijn re-integratietraject is gebleken dat ik eigenlijk nooit meer iets leuks voor mijzelf deed. Dat klinkt wellicht een beetje dramatisch, maar op de een of andere manier was ik zo druk met alles en iedereen dat het er simpelweg niet van kwam. Maar de knop is nu om, en daarom besloot ik om een heerlijke massage te nemen. Ik werd ontvangen met een kopje thee (yes, my favorite drinks!) en in tussentijd kon ik genieten van een voetenbad. Afsluiten deed ik met een hot stone massage. En wat was ik naderhand zen!

Life coach & personal styling

In een eerder artikel gaf ik al aan dat ik de komende zes weken een coachingstraject ga volgen. Het is een interessant traject waar ik razend benieuwd naar ben. Helaas kwam ik erachter dat ik op een verkeerd adres stond en kwam ik dus onwijs te laat. Shame on me! Ik zit in een leuke groep met drie andere meiden met diverse achtergronden. De komende weken neem ik jullie mee en laat ik jullie zien waar we aan gaan werken!

Dinsdag

Dinsdag heb ik vooral heel veel geslapen. Ik ben nog steeds niet helemaal hersteld van de griep en ik had dat dan ook echt even heel hard nodig.

Woensdag

Woensdagochtend had ik een afspraak met mijn re-integratiecoach. We hebben volop naar mogelijkheden gekeken om weer naar school te gaan en we bekeken ook wat vacatures.

Daarna ben ik langs een ziekenhuis geweest om te solliciteren. Best spannend, maar dit lijkt mij zo’n toffe werkplek!

>> LEES OOK: Halloween

Donderdag

Op donderdag is Olivia altijd thuis en nu was Regan onverwachts ook vrij. Omdat het nog prachtig weer was, besloten we om nog een keer naar de Linnaeushof te gaan. We hadden een seizoenskaart aangeschaft en dat is ons enorm goed bevallen!

Vrijdag

Vrijdag heb ik vooral heel veel werk voor de blog verzet. Deze groeit nog altijd en het is zo gaaf om te zien dat het harde werken zo veel vruchten afwerpt. Daarnaast ben ik een paar hele toffe samenwerkingen aangegaan, maar hierover later meer.

’s Avonds gingen we spontaan bij een pannenkoekenhuis eten. Spontane dingen zijn het allerleukst! Er waren zo veel kinderen dat het voor Olivia te aanlokkelijk was om meer in de speelruimte te zitten dan bij ons aan tafel, maar soms moet je jezelf daar maar aan overlaten, denk ik?! Ik at een heerlijke pannenkoek met geitenkaas.

Zaterdag

We hadden afgesproken om het in het weekend lekker rustig aan te doen. Het is ook wel leuk om eens een keer geen afspraken te hebben staan en te kijken wat de dag ons brengt!

’s Middags heb ik samen met Olivia geschilderd. We hebben voor iedereen die Olivia lief vind iets geschilderd.

>> Ik zou het supertof vinden als je ons volgt op Facebook!

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

 

1 Comment on Diary: week 42

  1. Heerlijk zo’n pannenkoek. Daar wordt het hier ook weer eens tijd voor. Vandaag zijn man en kind naar Legoland (of heet het nu world) in de Jaarbeurs dus dan gaat het er helaas niet van komen. Ander keertje maar weer. Ik dacht dat ik je pagina allang een like had gegeven?!? Niet dus. Maar nu wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code