Goedemorgen! Tijd voor een nieuwe diary! Vandaag deel ik weer een bomvolle diary van afgelopen week. Ik was helaas geveld door de griep, maar ik heb ook de stoute schoenen aangetrokken met sollicitaties. Verder genoot ik volop van de film Bella Donna’s en natuurlijk van de tijd met Olivia. Genoeg om mee te lezen in week 41 van 2017, dus! Lees je weer mee?

>> Volg ons op Facebook

Diary: week 41 van 2017

Zondag trapten wij af met twee verjaardagen. De eerste was van ons kleine vriendje die 1 jaar oud werd. Daarna reden we van Amsterdam door naar Rotterdam. Hier vierde een van onze vrienden zijn verjaardag. En wat denk je … Af en toe ben ik iets te blond … 😉 Ik dacht dat het de verjaardag van mijn vriendin was, dus verwende haar met een parfum. Bleek haar vriend jarig te zijn. Echt zo ongelooflijk dom! Maar goed, waarschijnlijk hebben we hier lol om tot aan ons pensioen, dat dan weer wel. 😉Hoe leuk is het jurkje dat Olivia aanheeft? Zelfs wildvreemden vroegen waar ik het gekocht heb. Hij is van House of Jamie en je koopt hem hier voor als jij er ook nieuwsgierig naar bent.

Maandag

Maandag ging ik even langs het centrum. Ik heb mijzelf verwend met twee nieuwe broeken en een shirt. En daarna kon ik het niet laten om nog even een lekkere, nieuwe thee te scoren. Dit keer heb ik de biologische jasmijnthee gekozen. En ik moet eerlijk bekennen, misschien een tikkeltje decadent, maar wanneer je eenmaal echte kruidenthee hebt geprobeerd, ben je verkocht en laat je de supermarkt thee liever links liggen.

Dinsdag

Dinsdag was vooral een dag heel hard werken aan de blog. Ik lunchte met een heerlijke salade.

>> LEES OOK: OOTD Girls

Woensdag

Woensdag begon de griep. De dagen hiervoor had ik al een beetje keelklachten, maar niets zette door. Ik voelde mij net een verlepte plant en er kwam van werken niet veel in huis. Ik probeerde te slapen, maar dat lukte niet omdat ik te veel werk had liggen en daar zo onrustig over was.

Donderdag

Op donderdag is Olivia altijd thuis en dan maken we er samen een feestje van. Ook deze week, ondanks dat ik nog helemaal niet opgeknapt was. Een moeder kan nou eenmaal niet ziek zijn en Olivia kan daar ook niks aan doen natuurlijk.Op deze foto heeft ze haar duim in haar mond. Ik denk dat ze dit afkijkt bij iemand van de crèche. Zo bijzonder waar ze dan ‘ineens’ mee thuiskomen.

Vrijdag

Overdag ben ik de hele dag onderweg geweest om te solliciteren. Ik ben diverse ziekenhuizen langs gewenst en nu maar heel hard duimen dat hier iets leuks uit komt.

Vrijdagavond trakteerde ik één van mijn vriendinnen op de film. We gingen naar Bella Donna’s. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke film, dan kan ik je deze zeker aanraden. Een heerlijke vrouwenfilm.

Zaterdag

Zaterdag ging ik met Olivia naar het tuincentrum. Dit is één van de budgetuitjes die wij regelmatig doen naast de kinderboerderij. We hebben heerlijk geneusd tussen de pompoenen en de eerste kerstspullen. Ik moet er enerzijds nog niet aan denken, maar als ik naar al die spulletjes kijk, word ik er anderzijds toch wel vrolijk van. Dit jaar zijn we in Nederland met Kerst en kunnen we het huis dus weer knus versieren.

Daarna gingen we naar mijn ouders en heb ik de hele middag geslapen. Echt heerlijk en blijkbaar had ik het heel hard nodig. Hiermee komt alweer een einde aan mijn diary week 41 van 2017.

Tot volgende week,

Liefs,

Judith

 

Fotocredits: Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code