Afgelopen week was een leuke week vol met leuke uitjes. Zo zijn we met Olivia naar de voorstelling geweest van Dirk Schele, was ik uitgenodigd op de VT Wonenbeurs en heb ik vooral heel hard gewerkt aan de blog. En ik heb een heel leuk nieuwtje! Lees je weer mee in mijn Diary week 40?

Diary: week 40

diary week 40Zondag zijn we samen met Olivia naar Dirk Schele geweest. Wij kijken hier thuis altijd naar zijn filmpjes op YouTube (volgens Olivia ‘Youpyoup’). Olivia was dan ook letterlijk de dagen aan het aftellen. Zijn show speelde in de kleine zaal, waardoor iedereen een goed zicht had op het podium. Het was een heerlijke middag met z’n drieën.

’s Avonds hebben we ons uitgesloofd voor Olivia’s traktatie die ze maandag gaat uitdelen op de crèche. 

Maandag

Eerst bracht ik Olivia naar de Maandagochtend had ik een afspraak met mijn re-integratiecoach. We hebben volop zitten brainstormen over hoe mijn traject eruit gaat zien. Fijn om spijkers met koppen te slaan! ’s Avonds had ik alweer mijn laatste tennisles van het zomerseizoen. Heel erg jammer natuurlijk. Ik heb besloten om aankomend seizoen geen les te nemen in verband met de mogelijke verhuizing. Wat die verhuizing betreft, wachten we nog altijd in spanning af of alles is goedgekeurd.

Dinsdag

Dinsdag was ik uitgenodigd op de VT Wonenbeurs. Dat is een geweldige woonbeurs waar ik -shame on me- nog nooit ben geweest. Ik had één van mijn bloggers meegenomen. Het was een enorm boeiende dag. Ik heb veel inspiratie opgedaan en mooi kunnen netwerken. Iets wat heel fijn is met het mogelijke huis in het vooruitzicht, natuurlijk.Hoe gaaf zijn die Nijntjes? Ik had ze nog niet eerder gespot, maar hier vertel ik je binnenkort meer over op de blog.

Woensdag

Woensdag had Regan een afspraak in het ziekenhuis. Hij heeft mogelijk slaapapneu. Best heftig, zowel voor hem als voor mij. Hij gaat nu helemaal door de molen in het ziekenhuis en ik ben benieuwd of er iets uitkomt.

Donderdag

Elke donderdag is Olivia thuis en dan maken we er altijd een leuke dag van samen. We moesten een apparaat van Regan terugbrengen naar het ziekenhuis en daarna hebben we lekker gewinkeld. We zijn geslaagd bij Zara, waar we een mooi rokje en een blouse vinden.

Toen we thuis kwamen, ging de deurbel. Ik zag de postbode al aankomen en ik wist dat hij twee leren jasjes kwam brengen. Die had ik namelijk besteld. Ik vond het zo cool om deze in ‘Twinning style’ te dragen. Ik zal ook aan deze jasjes binnenkort meer aandacht besteden op de blog. Wellicht word je net zo verliefd als wij! 😉

LEES OOK: Oktober musthaves

Vrijdag

Vrijdag was een wasdag. Ik had een enorme berg liggen die ik volledig heb weggewerkt. Daarnaast heb ik keihard gewerkt aan de blog. Wat ook wel heel erg gaaf is om te delen … Ik heb afgelopen week iemand nieuw aangenomen voor de blog! Sanne komt mij versterken en daar ben ik heúl erg blij mee. De afgelopen week was het zo laaiend druk en een helpende hand is dan ook meer dan welkom. Zij zal zich binnenkort ook aan jullie voorstellen. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Je kunt haar alvast zien in het bloggersteam.

Zaterdag

Omdat ik de afgelopen weken zo hard vooruit had gewerkt, had ik zaterdag ‘ineens’ tijd over om mijn boek erbij te pakken. Mocht je op zoek zijn naar een leuk boek over het moederschap, dan is dit echt een aanrader. Het is zo herkenbaar en met humor geschreven. Even een heerlijk me-time momentje, dus …

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

 

>>> Volg je ons al op Facebook? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke winactie en grappige filmpjes/foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code