In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer diary week 4 van 2017. We zijn afgelopen week vanuit Kaapstad vertrokken naar Nederland en dus mijn laatste dagen van de vakantiediary en de terugkeer naar ons koude kikkerlandje. Ik deel graag hoe onze laatste dagen eruit hebben gezien. En daarnaast de enorme omschakeling naar het koude Nederland was niet mals.diary 4 van 2017

Privé diary week 4

Het laatste weekend was aangebroken van onze vakantie. Bizar ‘hoelang’ 6 weken kunnen klinken maar hoe snel deze ook voorbij kunnen vliegen. Ik heb zin om naar huis te gaan. Weer lekker op onszelf zonder zoveel verplichtingen, gezond eten en mijn ouders weer te zien. Anderzijds ga ik het warme weer enorm missen, het strand en lieve vrienden. Best dubbel he?!diary 4diary 4 van 2017

 

De terugreis naar Nederland

Ik zag best op tegen de vliegreis. Ik zag het al voor mij dat Olivia niet kon slapen en ik de hele nacht met haar in de weer zou zijn. Gelukkig was dit absoluut niet het geval en heeft ze heerlijk de nacht geslapen. Ze werd pas om 8 uur wakker dus was weer megatrots op haar. Daarnaast was het nog een kleine 3 uur vliegen en dat werd gevuld met ontbijt, spelletjes, filmpjes kijken en vooral langs de andere kindjes rennen. Zo bewonderingswaardig hoe makkelijk kinderen met elkaar omgaan.diary week 4 van 2017

Eenmaal thuisgekomen had ik de luxe dat ik niet veel hoefde te wassen. Ik was een paar dagen voor ons vertrek naar de Laundry gegaan en bijna alles laten wassen. Aan het einde van de middag mocht ik ruim 1,5 vuilniszak was ophalen, gewassen en wel. Ik hoefde hiervoor slechts 50 Rand te betalen. Dat is omgerekend zo’n 3,50 euro. Dat scheelde mij een hoop werk bij thuiskomst.

Weer terug in Nederland

Jeetje, dan sta je weer op Nederlandse bodem en wat is dat koud zeg. Ik had mij er wel een voorstelling van gemaakt maar was even vergeten hoe koud het hier kon zijn. Helaas ben ik flink beroerd geworden tijdens de vlucht naar Nederland en dat sleepte nog een paar dagen door. Ik denk dat ik iets verkeerd gegeten want ik hield geen eten en drinken meer binnen.

De afgelopen dagen ben ik daarom veel aan huis gekluisterd geweest maar ook wel weer lekker dat ik tijd heb gehad om te kunnen werken aan de blog.  Ik was blij om mijn ouders weer te zien en vond het heerlijk om met Olivia weer aan tafel te kunnen knutselen en kleien.

Business diary week 4

Met de blog gaat het nog altijd super goed. Ik heb weer een klein feestje gevierd omdat de bezoekersaantal weer mooi gegroeid zijn en op Instagram gaan we gewoon alweer richting de 4500 volgers, hoe gaaf is dit!?

Afgelopen week heb ik contact gehad met een paar super leuke mama’s en zij delen binnenkort graag de babykamer met je. Zelf vind ik dit zo’n leuke rubriek. Vroeger werkte ik in de wijkverpleging en dan was het altijd een feest om bij mensen binnen te kijken. Dus ik ben dan ook megablij dat zoveel moeders enthousiast als ik zijn en mee een kijkje willen laten nemen in de babykamer. Vanaf nu zal elke maandag een babykamer met je worden gedeeld.

Tot volgende week!

xx

Judith

 

Gerelateerd artikel: week 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *