Goedemorgen lieve mensen, daar ben ik weer met een nieuwe diary van week 39. Na mijn diary nieuw leven ingeblazen te hebben, ben ik weer helemaal terug van weggeweest. En dat is maar goed ook want ik heb genoeg leuks om te delen. Zo vierden wij afgelopen week Olivia’s verjaardag, ben ik druk bezig met iets heel belangrijks voor de blog en meer. Lees en kijk je weer mee? 

Diary: week 39

Zondag was het prachtig weer zoals je wellicht nog kan herinneren. Wij besloten om spontaan de barbecue aan te steken. En lekker dat het was 😉

Maandag

Maandag begon met heel veel werk verzetten voor de blog. Door ziekte van Olivia en slapeloze nachten, was het nu tijd om de beuk erin te gooien. Want het werk was behoorlijk opgehoopt. Maandagavond werd afgesloten met een heerlijke tennisles.

Dinsdag

’s Ochtends ging ik voor een gezond ontbijtje.’s Middags had ik een gesprek met één van mijn oud-docenten. We hebben mogelijkheden en onmogelijkheden besproken over de opleiding. Een verhelderend gesprek maar ook weer nog meer twijfel over hoe ik mijn toekomst in ga vullen.

Woensdag

Woensdag heb ik vooral veel contacten gelegd voor samenwerkingen. Daarnaast ben ik druk geweest met groot nieuws voor de blog. Hierover later meer maar voor nu laat ik jullie nog heel even in spanning.

LEES OOK: OOTD Girls

Donderdag

Donderdag moest Regan naar de GGD voor een longfoto. Als een migrant namelijk uit een land komt waar een hoog risico op TBC komt, wordt hij 2 jaar lang getest. Zelf vind ik dit enorme geldverspilling want we zijn inmiddels alweer teruggewenst dus is die test volledig zinloos geworden. Gelukkig wordt hij iedere keer negatief getest.

Daarna doken we het dorp in om een kledingsetje voor Olivia te kopen en zij mocht een pop uitkiezen als verjaardagscadeau. Groot feest voor haar natuurlijk.

Vrijdag

Toen was Olivia jarig en was het definitief feest. Na een gezellig ontbijt vertrokken we naar mijn vader om samen naar de Apenheul te gaan. Wat een successtory was dit. Prachtig weer (ondanks de slechte voorspellingen). Heerlijk om te zien hoe zij genoot. Wat voel je je dan rijk he als moeder zijnde. Daarna was er zelfs nog ruimte voor een barbecue. En dat is altijd lekker met onze Afrikaanse barbecue koning in huis;)

Zaterdag

Zaterdag laste ik vooral rust in. We hebben opgeruimd en ’s middags geknutseld. Mijn idee was om dieren te gaan maken met satéprikkers en kastanjes. Maar dit bleek nog een klus. Elke prikker die ik gebruikte brak af. Gouden tips zijn dus meer dan welkom?! Uiteindelijk hebben we ze geschilderd. Ook een prima alternatief.

#durftevragen Heb jij tips om met satéprikkers en kastanjes te werken? Ik ben heel benieuwd namelijk wat ik anders zou moeten doen.

Fijne week en tot volgende week!

Liefs,

Judith

>>>> VOLG JE ONS AL OP FACEOOK?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code