Goedemorgen! Vandaag is het 24 september en dat betekent weer een nieuwe diary. Afgelopen week was rommelig met een zieke Olivia, ging ik naar de reintegratiecoach en kregen wij fantastisch nieuws uit onverwachte hoek. Benieuwd wat dit nieuws was? Lees dan snel verder in mijn diary week 38. 

Diary: week 38

Maandag

Op maandag trap ik altijd af met keihard aan de blog werken en ’s avonds tennisles. En wat word ik hier blij van.

Dinsdag

Dinsdag bleef Olivia thuis. Het zat er al aan te komen. Ze was namelijk al dagen niet helemaal fit. Omdat ik toch even naar buiten wilde, zijn we naar de kinderboerderij geweest en hebben we kastanjes gezocht. Ook was het een emotionele dag. Het was namelijk de verjaardag van mijn overleden zwager. Nog altijd moeilijk te bevatten en veel te jong overleden. Wij vierden zijn geboortedag met taart van Ikea. Niet gezond, maar wel erg lekker en soms moet je dat gewoon even doen. diary week 38

LEES OOK: OOTD Girls

Woensdag: En dan het onverwachte nieuws..

Wij hadden ons maanden geleden ingeschreven voor prachtige vrije sector woningen. Helaas was de inschrijving toentertijd al gesloten en alle woningen waren aan anderen toegewezen. De makelaar adviseerde toch om ons in te schrijven en ons op de reservelijst te plaatsen. Omdat wij zó graag daar een huis wilden hebben, heb ik wekelijks gebeld of er al een woning vrij kwam. En wat denk je.. Afgelopen woensdag kregen wij het verlossende nieuws dat er een prachtige woning vrij was gekomen. Ergens wilde ik het van blijdschap van de daken schreeuwen, maar anderzijds vond ik het ook heel erg spannend. De woningen worden namelijk al in november opgeleverd. Dus alles moet heel snel worden geregeld, onze eigen woning moet te koop worden gezet, etc. diary week 38

Donderdag

Vandaag nam ik Regan mee naar het huis waarvoor we zijn ingeloot. Ik hoopte op de bouwplaats te mogen kijken. Maar logischerwijs was dit niet mogelijk. Er werd namelijk nog keihard gewerkt en dat zou gevaarlijk zijn om daar rond te lopen.

Vrijdag

Ik starte met een gezond ontbijt. Soja yoghurt met fruit en cacao nips. Daarna had ik een afspraak met mijn reintegratiecoach. Wanneer je behoorlijk ziek bent geweest dan is het mogelijk om via het UWV een reintegratiecoach toegewezen te krijgen. Zij helpt je op weg om weer op de arbeidsmarkt te komen.

LEES OOK: Het ultieme slijmboek + winactie

Zaterdag

Gisteren heb ik wat plannen gemaakt met Regan. We zijn vast enorm aan het opruimen want dat scheelt veel werk als we daadwerkelijk de woning toegewezen krijgen. Regan heeft topdrukte op zijn werk dus er komt veel op mijn schouders terecht en dan is het wel zo fijn om alvast wat vooruit te werken. Op dit moment liggen alle financiële papieren bij de financieel adviseur en we horen uiterlijk aanstaande woensdag of we definitief de woning krijgen. Dus nog een paar mega spannende dagen voor de boeg en heel hard duimen..

Mogelijk komt ons huis dus in de verkoop. Heel erg spannend want dit was mijn eerste echte huis waar ik zelf zo ongelooflijk hard voor heb gewerkt. Hebben jullie nog tips voor de verkoop? Heel fijn als je dit wilt delen.

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code