Goedemorgen! Fijne week gehad? Zoals je op de foto kunt zien had ik een gezellige reünie met vriendinnen van de basisschool. Verder sprak ik sinds tijden af met een vriendin, genoot ik met Olivia van haar nieuwe speelgoed, had ik een lunch van een bekend speelgoedmerk en werkte ik zoals altijd achter mijn laptop. Lees en kijk je weer gezellig mee in mijn Diary week 37? 

Diary: week 37 van 2017

De opmaak van mijn Diary gaat vanaf heden iets veranderen. Ik zal jullie de komende tijd van meer foto’s voorzien en een dagelijkse update geven. Ik kreeg regelmatig de vraag van ‘waar ik het dan zoal druk mee heb’ dus dat wordt dan ook direct duidelijk;-) We trappen af met maandag.

Maandag

Maandag bestond vooral uit veel werken achter mijn laptop. Zoals ik al in mijn vorige diary omschreef, liep ik een beetje over de afgelopen tijd. Daarom begin ik nu op maandag met een weekplanning. Ik schrijf uit wat ik zoal moet doen voor de blog, welke afspraken ik aankomende week heb en wat er in het huishouden moet gebeuren. Dit is natuurlijk globaal, want dat glas limonade wat wordt omgestoten, de outfit van het kinderdagverblijf onder de bagger, etc. kan ik niet geheel voorzien. Maar deze planning geeft rust én overzicht.

’s Avonds werd afgesloten met tennisles. Omdat het erbarmelijk weer was, werd de les naar de hal verplaatst. Wel zo fijn en lekker warm.

Dinsdag

Dat thuiswerken is soms helemaal nog niet zo vervelend. Zo drink ik de hele dag door de lekkerste theesmaken, zoals deze groene thee. Mensen die mij goed kennen weten dat ik een grote theeliefhebber ben en dan dus maximaal geniet.

Woensdag

Woensdag was een spannende dag en moest er vooral veel geregeld worden. Ik had een belangrijke afspraak staan voor werk. Helaas was het slecht weer en deed ik er 2 uur over om in Utrecht te arriveren. En ’s middags geshopt. Dit is iets wat ik veel te weinig voor mijzelf doe. Meestal is Olivia de gelukkige die iets moois ontvangt. Ik ben goed geslaagd bij Sissy Boy met 2 jurken.

Donderdag

Donderdag was ik te gast in de Harbourclub in Amsterdam. Een prachtige tent waar we een heerlijke lunch kregen aangeboden. De uitnodiging kwam van VTech. Ik heb dit populaire merk al regelmatig voorbij laten komen op mijn blog en dit keer werd voor het eerst de VTech bloggerslunch georganiseerd. Super gaaf dat ik daarbij mocht zijn natuurlijk!Ik heb allemaal leuke andere bloggers ontmoet. Iets waar ik bijzonder naar uit heb gekeken want soms is het best een eenzame business, dat bloggen. Deze leuke meiden zijn Elise van ElyseJoanne.nl, Shirley Visser van Mommyhood.nl en Betty van Babybites.nl.

Avond

Donderdagavond had ik sinds lange tijd weer met een vriendin afgesproken. Lekker bijgekletst, thee gedronken (natuurlijk!) en genoten van de baklava die zij meenam. 

Vrijdag

Vrijdag was een dag van was (lees: veel was) wegwerken. Ik probeer dit nu in mijn planning mee te nemen. Elke dag doe ik iets in het huishouden. En de vrijdag stond gepland voor werken en tegelijkertijd de wasjes draaien en opvouwen. Dit scheelt een hele boel tijd en energie. Want voorheen deed ik alles -er wel even bij- en tussendoor. Je kunt je voorstellen dat dit er soms nogal chaotisch aan toe kon gaan. Wel heb ik een schoonmaakster heel hoog op mijn verlanglijstje staan. Dus wanneer het financieel allemaal mogelijk is, is dat één van de eerste dingen die gaan veranderen. Ik kijk er nu al naar uit om die de was weg te laten werken en grondig eens de keuken onder handen te laten nemen, etc.

LEES OOK: Dekbedden van Snurk 

’s Avonds genoot ik samen met Olivia van haar nieuwe speelgoed. Deze ZoefZoef Avonturen Jungle is recent uitgebracht en zullen jullie vast binnenkort meer over gaan lezen op de blog.

Zaterdag

Zaterdag stond in het teken van een reünie met mijn vriendinnen van de basisschool. Zo gaaf. En wat heb ik hier naar uit gekeken. Dat lekker borrelen werd voor mij een watertje en thee. Een beetje burgerlijk, maar ik drink geen alcohol.. Zo ontzettend leuk om te horen hoe het met al die meiden gaat!

Dat was alweer mijn afgelopen week. Aankomende week wordt een drukke week. Zo ga ik naar mijn reïntegratiecoach, ga ik netwerken voor samenwerkingen, tennissen en meer.diary week 37 van 2017

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

 

 

 

 

 

4 Comments on Diary: week 37

  1. Dat was een leuke en drukke week. Sinds ik de Milly Pie Planner gebruik heb ik iets meer rust gekregen. Maar wat jij zegt van de huishoudelijke karweitjes ook inplannen lijkt mij een strak plan. Dat blijft nu allemaal liggen (terwijl ik met kramp tussen mijn schouders maar aan het typen ben, mails lees en social media doe). Ook al had ik deze week de #nietstofzuigenchallenge. Maar ja, toen ging ik maar met stoffer en blik aan de gang. Maar ik wil bijvoorbeeld ook goed gaan opruimen, dat blijft nu steeds liggen.

    • Wat lief Rory! Het werkt bij mij echt. Zo neem ik nu op een dag bijvoorbeeld de koelast onder handen, de andere de badkamer, weer een andere dag stof ik het huis, etc. Thuiswerken is lekker, maar je ziet in je ooghoeken alles en dat kan een blog aan je been worden..Veel succes hoor!
      Liefs, Judith

  2. Wat een heerlijke week. En wat gaaf dat je werd uigenodigd voor de bloggerslunch van Vtech.
    Een schoonmaakster stond hier ook hoog op het lijstje en nu ik vier dagen werk, komt er eindelijk iemand schoonmaken, 2 keer in de maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *