In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 3.Deze week was rustiger dan afgelopen week. Ik had hierdoor genoeg tijd voor de blog en om aan de nieuwe onderneming te werken en niet te vergeten leuke dingen te doen met vriendinnen, lieve dochter en Regan.

Diary week 3

De nieuwe onderneming gaat langzaam, maar begint wel al vorm te krijgen. Zo gaaf om de vorderingen te zien. Daarnaast was ik druk met mijn blog. Ik lees om dit moment ‘On top’ van Anna Nooshin, een Iraanse blogger, jullie allen wel bekend, denk ik. Zo fantastisch wat zij in een paar jaar tijd heeft neergezet. Ik haal veel inspiratie uit dit soort boeken. Zij omschrijft haar leven en haar succesverhaal met uiteraard ook minder leuke kanten die je op deze weg tegenkomt.

Privé

In december gaan wij naar Kaapstad, waar Regan vandaan komt. We hebben dan gelijk in de eerste paar dagen een bruiloft van zijn nichtje. Olivia is als bruidsmeisje gevraagd, zo’n enorme eer. Ik ben druk bezig geweest om een jurk te zoeken voor haar. Ik ben gelukkig wel al voor schoentjes geslaagd. week 3Zijn ze niet schattig? Ik heb ze gekocht bij de Primark.

Ook ikzelf ben al geslaagd voor een mooie jurk. Deze heb ik in de sale gekocht bij Josh V. Dit is echt een van mijn favoriete kledingmerken, zo stijlvol en toch betaalbaar.week 3

Gisteren ben ik samen met Regan naar de Gaypride geweest. Olivia was bij mijn ouders en wij hadden heerlijk een dagje samen uit. Ik zag er onwijs naar uit om Regan eindelijk een van de leukste feesten van Nederland te kunnen laten zien. We hadden prachtige plaatsten vooraan op de Prinsengracht. Wat een spektakel was het. Daarna zijn we lekker uit eten geweest bij een Braziliaans restaurant, kortom een heerlijke afsluiter van de week.week 3

Tot volgende week!

Foto credits: Josh V, Judith

Gerelateerde artikelen: week 1, week 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *