In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 3 van 2017 van mijn diary. We zijn nog steeds in Kaapstad dus wederom een vakantiediary.

Week 3 is ook weer omgevlogen. Ik heb weer een super leuk blogger aan ons team toegevoegd en ben een aantal leuke samenwerkingen met gastbloggers aan gegaan. Daarnaast genieten we nog volop in Kaapstad. Zo waren wij een lang weekend naar een wijnboerderij, zijn we naar het strand geweest, naar een super leuke markt en meer.

Privé week 3 van 2017

Afgelopen weekend waren wij lekker een paar dagen weg. Zo heerlijk om even een moment te hebben voor ons als gezin. Het voelde echt als vakantie. Dat klinkt misschien gek, omdat we al op vakantie zijn in Kaapstad. Maar door alle feestjes en familiebezoeken ben je soms nog drukker in de weer dan in Nederland.

We hadden een super leuke website ontdekt waar we een schattige, oude wijnboerderij hadden geboekt. Echt ideaal, want je kunt via deze website boeken met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Het is een Grouponachtige site met leuke hotels, beautybehandelingen, cadeau’s en meer.

Er was een prachtig zwembad waar we een gratis beautybehandeling kregen van Garra Rufa visjes. Regan en ik hadden al eens in Nederland Dr. Fish opgezocht, maar hier hoorde het bij het arrangement van het complex. En waarom zou je hier dan geen gebruik van maken, toch?! Ik denk dat ik nooit aan het idee en gevoel ga wennen dat er beestjes jouw dode huidcellen opeten. We hebben hier uiteraard wel kostelijk om kunnen lachen. Ook Olivia acteerde alsof we in een bad piranha’s verbleven en rende af en aan richting het zwembad, omdat het zo spannend was.diary week 3 van 2017diary week 3 van 2017

Verder zijn we naar het strand geweest en dit is denk ik wel iets wat ik het meest ga missen van Kaapstad. Je hebt hier zulke prachtige stranden. Helaas ben ik wel weer flink verbrand, dus het de afgelopen dagen flink op de blaren moeten zitten.. diary 3 van 2017

Stellenbosch

Gisteren hadden we met Regan’s zus afgesproken. Zij woont in Stellenbosch en dat is echt een plek die je in mijn ogen moet bezoeken, als je op vakantie gaat naar Kaapstad. We zijn naar een super leuke markt geweest en naar een adembenemende wijnboerderij. Ondanks dat ik zelf geen alcohol drink, heb ik er enorm van genoten. Ik denk dat onderstaande foto’s wel genoeg vertellen;)diary week 3 van 2017De markt was ook super leuk. Er was een grote foodhall, een grote speelhal voor kids en leuke marktkramen met diverse items van lokale ondernemers. Zo kwam ik hier een leuke kraam tegen met porselein. Deze mevrouw beschilderde ter plekke haar aardewerk. Het was echt beeldig. Zelf kan ik hier uren rondneuzen, maar dat is met een drukke peuter soms wel lastig. Olivia wilde namelijk alle kanten opvliegen.diary week 3 van 2017week 3 van 2017week 3 van 2017week 3 van 2017

Business week 3 van 2017

Mijn blog groeit nog altijd hard. Ook de volgers op social media groeien hard. Zo is er afgelopen week een mijlpaal bereikt van de magische 4000 volgers op Instagram. Zo fantastisch om te zien dat dit slechts in een half jaar tijd is bereikt.

Daarnaast heb ik met een paar super leuke ondernemers contact gehad voor een samenwerking. Ik ben zo dankbaar dat zij Onlinelifestylemagazine langzamerhand leren kennen en vertrouwen hebben in de blog. Ik werk hier ontzettend hard voor en zo geweldig dat dit niet onopgemerkt blijft.

Volgende week zijn mijn laatste paar dagen in Kaapstad en is onze terugkeer naar Nederland. Ik ben benieuwd hoe ik de kou ga ervaren, maar daar moet ik nu nog maar even niet aan denken.

Tot volgende week!

xxx

Judith

 

Gerelateerd artikel: Diary week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *