Ook deze week geef ik weer een kijkje in mijn leven. Ik werd met mijn neus weer even op de feiten gedrukt dat ik toch iets te veel hooi op mijn vork neem. Maar ook waren er tal van leuke dingen zoals eten met een vriendin, lekker shoppen, een barbecue en relaxen bij mijn ouders in de tuin. Je leest het allemaal in mijn nieuwe Diary week 25 van 2017. 

Prive week 25 van 2017

De afgelopen weken zijn hectisch. Regan is ontzettend druk met werk en ik zorg nagenoeg alleen voor Olivia. Ook door de warmte is het best pittig om de ballen hoog te houden. En tot mijn schrik kwam ik er achter dat ik al 2 maanden lang mijn vitamine-injecties ‘vergeten’ ben. Dit zette mij weer even met beide benen op de grond dat ik mijn planning weer moet gaan aanhouden. Waar ik normaal gesproken zo gestructureerd was, ren ik de afgelopen weken vooral heel hard door.Diary 25 van 2017Gelukkig heb ik een paar avonden bij mijn ouders gegeten zodat ik een beetje bij kon tanken. En met het mooie weer was dit geen straf, want zo kon ik een zwembadje voor Olivia opzetten. Zo haalden wij Ibiza gewoon een beetje in huis 😉Diary 25 van 2017Op donderdag hadden wij een barbecue in de crèche van Olivia. Het was ontzettend gezellig. Zo leuk zelfs dat Olivia haar eigen modderpoel heeft gemaakt en ze zag er zo uit als toen Regan en ik finishten bij de Mud Masters;)diary 25

Op vrijdag kwam er gezellig een vriendin eten. Dit is de vriendin met wie ik nu 30 jaar bevriend ben. We zijn aan het brainstormen om iets leuks te gaan doen om dit te vieren. Leuke tips zijn meer dan welkom!

Business week 25 van 2017

Afgelopen week ben ik heel druk geweest met alles op orde te brengen. Ik had echt een enorme hoeveelheid mails die afgehandeld moesten worden, samenwerkingen moesten vormgegeven worden, etc. Daarnaast ben ik druk bezig om in kaart te brengen wat nou goed loopt en juist niet. Ik ben dan ook heel benieuwd wat jij graag terug ziet op de blog. Zijn er bepaalde onderwerpen waar je graag meer over zou willen lezen? Of zie je juist absoluut geen meerwaarde van bepaalde onderwerpen? Ik hoor dit dan graag van je 🙂Diary week 25 van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *