Afgelopen week was een drukke maar leuke week. Zo werkte ik bij Douglas, had ik een tuinfeest en ging ik naar een meertje met Olivia en een vriendin. Maar ook met de blog zijn er weer leuke ontwikkelingen zoals een bezoekersrecord. Je leest het allemaal in mijn Diary week 24 van 2017. 

Prive week 24 van 2017

Afgelopen week ging ik met een vriendin naar een meertje. Voor Olivia groot feest want het was zo mooi weer zij ook lekker kon pootjebaden. Wat mij trouwens echt verbaasde was de temperatuur van het water. Het was echt heerlijk!

Natuurlijk moest er ook geknutseld worden voor vaderdag en alvast voor opa. Helaas konden we niks geven aan de andere opa omdat hij in Kaapstad woont.diary 24 van 2017

Op vrijdag en zaterdag had ik bij Douglas gewerkt. Ik help hier al jaren met inpakken voor de feestdagen. En nu dus ook met vaderdag voor de boeg. Heerlijk knutselen met gezellige collega’s. Dat mis ik zo erg sinds dat ik ziek ben geworden. Hoewel je mogelijk normaal dood kunt ergeren aan collega’s mis ik deze nu gewoon.

Op zaterdagavond had ik een tuinfeest van een van mijn oude buurjongens. Zo super gaaf dat wij nog altijd bevriend zijn. Ik lag al met hem in de wieg en nu we beide 34 jaar zijn nog altijd bevriend. Ik gaf al gekscherend aan dat we over een paar jaar ons zilveren jubileum vriendschap kunnen gaan vieren.diary week 24 van 2017

Business week 24 van 2017

Afgelopen week mocht ik weer een leuke blogger introduceren, Leonie. Borstvoeding voedingskettingEen topper waar ik heel erg blij mee ben. Je leest hier haar voorstelstukje.

Daarnaast was er ook een klein feestje maar voelde heel groots trouwens. Ik had weer een bezoekersrecord! Echt zo gaaf om te zien dat we zo hard groeien. Dit snakt naar heel veel meer overigens.

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *