In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 23 van mijn diary.Afgelopen week was een leuke, maar tegelijkertijd ook emotionele week. Het gemis van onze broer en mijn zwager is nog altijd onwerkelijk en verdrietig. Uiteraard met kerst sta je stil bij alle leuke dingen in het leven, maar óók bij de verdrietige dingen zoals het gemis van belangrijke personen. Naast verdriet was onze week ook gezellig. Zo zijn we naar een vlindertuin geweest, hebben we bijna elke dag feestjes gehad en ben ik al aan mijn derde boek begonnen.

Privé week 23

Ook deze week live verslag vanuit Kaapstad. We genieten hier nog altijd van het heerlijke weer, het lekkere eten en de gastvrijheid van iedereen. Het is ongelooflijk hoe gastvrij mensen hier zijn. Overal kan je altijd mee eten en drinken. Dat is bij ons in Nederland helaas wel anders.

We hadden afgelopen zondag een groot feest van Regan’s neefje. Hij werd 18 en kreeg een auto cadeau. Het was een enorm feest uiteraard en er werd gezellig karaoke gezongen. Het leuke is dat Olivia langzamerhand ook steeds meer uit haar schulp komt en stond zowaar ook met de neefjes en nichtjes te dansen. Gelukkig heeft ze het ritme van haar vader geërfd, dus dat was helemaal leuk. diary 23

Wij zijn afgelopen week naar de Butterfly World geweest. Een prachtige vlindertuin die naast mooie vlinders ook tal van andere geweldige dieren heeft. Ook hebben wij samen met Olivia een show bijgewoond, waar zij onder andere een egel, een hagedis en een slang mocht aaien. Zo dapper als ze was, deed ze dit allemaal!diary 23Afgelopen week was ook een week van gezelligheid, shoppen en lekker eten. Zo hebben wij bijna elke avond ergens een feest gehad en genoten van een heerlijke braai. Dit is een Zuid Afrikaanse BBQ. Die gaat vaak al rond de middag aan en wordt er de hele dag vlees gemaakt. Echt genieten!week 23

Business week 23

Afgelopen week ben ik een aantal leuke samenwerkingen aangegaan met ondernemers en heb ik wederom een leuke prijs weg mogen geven. Ik heb één van mijn trouwe lezeressen heel blij met een muursticker van Nijntje gemaakt.

Kerst

Wij hebben vandaag een brunch buffet. Ben heel benieuwd en uiteraard vertel ik je daar meer over in mijn volgende diary. Wat zijn jouw plannen deze dagen? Laat je het mij weten in een bericht?

Het team van Onlinelifestylemagazine wenst jou en je familie hele gezellige dagen en alvast een sprankelend nieuwjaar!

Gerelateerd artikel: week 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *